pinar_5 ben ilk regli geçikmesinden 4 doktora gittim aslında amacım hamilelik değildi çünkü çok yeni evli idim, regli olamıyordum sonra ultrosanla bakıp hormanları bakıp polikistik gibi duruyor demiş çok ilgilenmediler bende tatmin olmadım bu hastalık ne vs diye 5 doktora gittim oda yumurta tembelliği var yumurtaların olgunlaşıyor regli olma büyüklüğğne gelmedi için çatlamıyor ondan reglinde gecikme oluyor, buda hamile kalmana engel ilerde aşılama tüp bebeksiz asla bebeğin olmaz dedi doktor ben yeni evliyim panikledi ağladım çok üzüldüm o doktor aşılama yaptı tutmadı, sonra en son bi prof gittim o rahim filmi çekti temiz çıktı çok genç olduğumu yumurtlarımın çok olduğunu şuan tüp bebek yapsak 3 üz bile olur üzme kendini psikolojik olarak rahatla tüp bebeğe by kadar para vermeyelim diyip bizi o kadar rahatlattı ki bu hapı alın ben eminim 3 ay içinde bana müjdeli haberler geleceksiniz dedi verdiği hapı dediği gibi kullandığım ayın sonunda direk hamile kaldım birde şey demişti rahim filmi çekildikyen sonra çoğu hastam hamile kalıyor kendiliğinden sadece lütfen kafana takma dedi ve sonunda minik kızım dünyaya geldi :) 4 yıl sonra ise tedavisiz çok şükür hapsız 2. Bebeğime hamile kaldım martta doğum inşşallah dualarımdasın darısı senin basına arkadaşım