Meltem2910 2zannelerii beni çok zorluyor artık bebekler büyüdükçe Rahime çok ağrı oluyor hiçbir iş yapamıyorum ama herkesin hamileliği farklı tabiki benim zorlu geçiyor bu aylarım , belli iki kızımız olucak Allahın izniyle 🙏☺️
Mucizeem__ 2zannelerii Yaa İnşallah hiç bişey cikmicak içini ferah tut Rabbim yardım etsin insallahhhh🌼❤️ Hamilelerin duası çabuk kabul olur sende bana dua et lütfen Anne olabileyim ilerde 🥲❤️
2zannelerii Mucizeem__ amin inşallah rabbim sana en güzel mücizeyi yaşatmayı nasip etsin inşallah çok güzel anne olacaksın inanıyorum ben sana 🥰♥️
2zannelerii Meltem2910 rabbim hayırlı evlat etsin inşallah canım benim benimde ikisi erkek benimde çok zorlu geçiyor ağrılar çok oluyor 🥰
Meltem2910 2zannelerii ağrılar ilerki haftalarda çok daha şiddetli oluyor ama onlar iyi olsun da biz çekelim☺️
Rumeysaeliz DENIZ_55 amin inşallah 🤲🏻 🥰 ilk doğumum sezaryendi bu da sezaryen olacak canım allah nasip ederse daha gün belli değil
DENIZ_55 Rumeysaeliz Anladım canım bebegimiz kucagimizdq buraya öyle postlar acmayida nasip etsin inşallah rabbim 😊