akdeniiss Kızlar bazı değerlerim düşük olduğu için bugün muayeneye gittim 4+4 teyiz vajinal ultrason ile keseyi gördü ama çok yeni dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi 26sına aldım randevuyu nasıl bekleyeceğim zaman nasıl geçecek ne güzel bir şeymiş 😭😭😭🦋🦋🦋
melsaanne akdeniiss tebrik ederim bende 5 haftalık hamileymişim yeni öğrendim yarın doktora gideceğim vajinal ultrasonla bakılmasını siz mi istediniz keseyi görmek için yoksa doktorunuz hemen bakalım mı dedi merak ettim ☺️
saturn0908 Beta baktın mı 😬 bende 4+5 Cuma günü 5 haftalık olunca doktora gitmeyi düşünüyordum ama alttan bakılacaksa gitmem 😂😂
Glhayat_54 saturn0908 aç derse mecbur açacan kaçışın yok 😂😂😂 okadar tecrübelilerki oraya bakmadan, direkt alet yerini buluyo zaten 😂😂🙈
akdeniiss saturn0908 geçen hafta öğrendim 476 ydı dün 8 bindi 🥹🌸 evet küçük olunca alttan oluyor bekleyebilirsen bekle 🙈
busra05_ saturn0908 ben 5 haftalık olunca karından ultrasonda bakmıstı canım korkma alttan dersede okeyle yanııı gör o mınnıcık seyıı😂
akdeniiss melsaanne yok doktor kendi dedi direkt benimki minicik olduğu için sizin karından görmezse ikinci seçenek olarak alttan bakabilir 🌸🩷