Yektek22 Kızlar ilaca yeni daha dün başladım ilacın üstünde gonal f 900 yazıyor hemşire anlattı bilgi verdi cumartesi kontrole kadar her gün 275 ml vurulucam. Ama dün başladım cumartesiye kadar 275 yapsam yetiyor mu bu 900 içindeki mlim miktarı mı?
Euro Yektek22 bende tüp bebek tedavisi ndeyim canım gonal f kullandım bide cetrotide diye bı iğne 10. Gün sonunda iki çatlama iğnesi vuruldum sonra yumurtalar toplandı
Yektek22 tatlibebegim_ evet yetmiyor. Hemşire yanlış hesap yaptı. Cumartesi vurulmayacaksın cumartesiye kadar yetiyor dedi ama cumaya ilaç kalmıyor. Ne yapmam gerekiyor peki aynı reçete ile alamam da. Yarın hastaneyi arasam doktor ben gitmeden sistem üstünde reçete yazabilir mi? Yenisini alsam ya cumartesi ilaç değiştirecekse elimde kalacak yeni aldığın
Parilti007 tatlibebegim_ yetip yetmediğini yazmadım aslında, dün başladıysa yetmez cumartesiye evet ☺️
tatlibebegim_ Yektek22 cumayıda hapla destekle diyecem ama doz yüksek tüp bebek falan sanırım iğneyi raporsuz mu aldınız doktoru arayıp sorun bi
Yektek22 tatlibebegim_ evet tup bebeğe başladım dün. Sadece bu ilacı verdi doktor cumartesi gününe kadar. Tamamen hemşirenin yanlış hesap yapması. Doktor yeni reçete yazabilir mi ne olur sizce yarın arayacağım
tatlibebegim_ Yektek22 şöyle deyim eğer doktorun numarası sizde varsa yazabilirsiniz bende kullandım bu iğneden benim üniversite hastanesiydi doktor rapor çıkardı başhekimin onaylanmasını bekledim doktora yazdım bu sürede onaylandı mı vs diye ama sen derdini anlatırsan yanlış olduğunu falan söylersen yazar belki
Yektek22 tatlibebegim_ gonal f den sonra ne ilacı başlıyorlar acaba ilk kez buna başladım dün ve tek bu ilaç var. Cumartesi değiştirir diye düşünüyorum
Yektek22 tatlibebegim_ yarın arayacağım hastaneyi ama morelim bozuldu bir aksaklık olur diye korkuyorum
tatlibebegim_ Yektek22 benim tüp bebek değildi aşılamaydı bu iğneden sonra bebeğin tutunması için progesten fitil kullandım 12.haftaya kadar düşük önleyici ama senin tüp bebek olduğu için genelde doktorlar önlem amaçlı kan sulandırıcı falan yazıyolar
tatlibebegim_ Yektek22 içinizi ferah tutun doktor ona göre elbet bi çaresini çözümünü bulur hemşirenin biraz ihmalkârsızlığına uğraşmışsın
Yektek22 tatlibebegim_ benim bir genimde de kan pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı zaten Ama şuan tüp bebek doktorum kan sulandirici ignelerine falan pek sıcak bakmıyor eski kafalilik falan dedi yazmasını özellikle isticem
Yektek22 tatlibebegim_ evet gerçekten aynen öyle oldu ilk dozu hastanede vurdu kendi vurdugunu hesaba karmadı galiba
tatlibebegim_ Yektek22 unutmuşta olabilir dikkat etmesi lazımdı bu tarz önemli hassas konularda özel hastane mi ilacı ne kadar aldın ben geçen sene 5 kutu almıştım gonal f 300 olan 3 kutuya yakın kullanmıştım 2 kutusunuda hastaneye geri vermiştim ücretsiz
tatlibebegim_ Yektek22 çok pahallı gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin, geçen sene bende raporlu almıştım 11 binlik ilacı 3500e almıştım, benim pozitif sonuçlandı inşallah sizinde pozitif sonuçlar bebeğinizi kucağınıza alırsınızz🌸
Yektek22 tatlibebegim_ amin inşallah dua et bana da 🤍 tüp bebek tedavisi için direkt 275 ml doz ile başlamak yüksek mi sence kacla baslaniyor genelde tüp bebeğe
tatlibebegim_ Yektek22 benim bi arkadaşım 300le başlamıştı sizinde normal bence şimdi bilemem yumurtalarınızın şuan ki boyutunu doktor ultrasonda bakarak karar vermiştir elbett🙂