Derya67 Anca yazmaya fırsatım oldu kızlar Cuma günü kontrolümüz vardı hastaneye gittik hafif hafif karnım ahrıyo gibiydi Buarada 38+6 olmuştuk doktorum sancın varmı diye sordu hafif böyle karnım ahrıyo gibi sabahtır dedim gel bi Altan bakalım dedi sonra 2 cm açılmam olduğunu Doğumun başladığını söyledi suni sancı vererek biraz hızlandıralım dedi 11 de suni sancı takıldı sabah 4 buçuğa kadar takılıydı sancı çıkıyo ama ben hiçbirşey hissetmiyodum sürekli kontrole geliyodu ebeler hemşireler bebegim bir türlü kanala yerleşmedi tabi Altan bakarken nişanım falanda gelmiş oldu o yüzden doktorum ilerlemediğini ben gitmeden istersen sezaryana almak istediğini söyledi artık kabul ettim çünkü bebegim çok kasılmaya başlamıştı o hissediyodu sanırım sancı neyse hemen beni giydirdiler amilyata girmeye çıktım odadan ama çok kötü oldum yani şuan o duyguları anlatmaya Kelimeler bulamıyorum neyse girdim belimden iğne yapıldı hiç acımadı diyebilirim bacaklarında hafifi bi ateş olucak sonrada uyulucaksın dediler öylede oldu hemen doktorum geldi 5 ye girmiştim buara bebegim bi 10 dakika içşnde çıktı ince sesiyle ağlamaya başladı kızım okadar güzel bir duygu ki alahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin hemen bebeğimi gösterdiler öptüm sonra götürdüler soguk diye giydirip odaya çıkmış bebegim sonra da ben gittim arkasından yarım saat sonra buarada kızlar bütün amilyatı izledim bebeğimin çıktı an dikişleri dikerken tepede lamba oluyo ya 😀 onun kenarları metal gibiydi Zaten yattığınız için tabana bakıyosunuz gözüm oraya çarptı ni baktım karnım gözüküyo komple herşeyi izlemiş oldum hiç korkmadım 😂 ilk gece biraz sıkıntılı oldu açıkcası agrım sancım olmadı ama 6 saat sonra ayağa kaldırmaya geldiklerinde kalkmadım aha dedim bidaha yürüyemiycem çok kötü bi geceydi Benin için ertesi gün yine zorla kaldırdılar beni ama görmeniz lazım penguen gibi bacaklarım yan yan kapanmıyor dikişleriniz böyle batıyo falan ama az dişiinizi sıkıl yürümeye çalışırsanız devamı geliyo yürümezseniz tutulup kalıyosunuz benden tavsiye acısanızda ağlaya aglayada olsa yürümeye çalışın ve bol su için Allah’a şükür ne baş agrım ne mide bulantım hiçbirşeyim olmadı dün çıktık hastaneden bebeğimin kontrolleri oldu herşeyi çok iyi hemen sütümde geldi çok şükür kızım güzel güzel emiyo şimdi uyuttum . Biraz uzun oldu sanırım ama benimde çık hoşuma giderdi uzun uzun okumak hakkınızı helal edin 🙏 darısı dogurmayanların başına
Misskaynak Derya67 gözün aydın canm ay çok güldüm lambanın metalinden izlemene ahaha iyi yapmışşınn :)))
Aysedgrlikrkmz Derya67 maşallah Rabbim sağlıklı hayırlı güzel uzun ömürler versin isteyen herkese nasip etsin inşaallah bzilere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bu güzel duyguları sağlıkla en güzel şekilde yaşamaya nasip etsin İnşaallah 🙏🏼🥰
Derya67 Aysedgrlikrkmz amin inşallah canım sağ saglim sizlerde nasip etsin allahım çok güzel birşey bambaşka tarifi bile Yok