staRmama angeldamon normal kuzum kaç haftalık büyüdükçe yüzü oturacak benim oğlumun 24. Hafta ile son haftalardaki arasında dağlar vardı
angeldamon staRmama 29+2 haftalık , sizde bu haftalardan sınra çok bişey değişti mi doğumca falan staRmama
angeldamon gecegunduz Yok dedi göz küresi o normal dedi ama anlayamadım bende garip geldi bana gecegunduz
staRmama angeldamon çok değişti benim oğlum profilimdeki fotosu son haftalardaki hali öncekiler korkunctu biraz 🫣😂
gecegunduz angeldamon hayır cok normal biraz önce kızımın 3 yıl önceki renkli ultrasonu çıktı karşıma aynen onun da gözleri değişik çıkmış sizin bebeğinizki gibi ve çok şükür hiç bir şeyi yoktu 😅😍
angeldamon gecegunduz Ay gerçekten mi içime su serpildi :) gözleri nasıl peki kızınızın büyük mü, birkaç yakınım gözleri yuvarlak iri bence ondan öyle çıkmış olabilir dediler diye merak ettim
angeldamon staRmama Yani 28dan sonrada mı değişti :) doğunca peki benziyor muydu ultrasondaki hallerine
staRmama angeldamon ben 24 te gittim birde 32 de gittim sonra devamlı gittim çok değişmişti ama en çok 32. Haftadakine benziyordu