Nafiye00 Btc bu gün kan verdim 1300 çıktı 2 mm kese var dedi Dr bu haftalar bu kadar yüksek olması şaşırdım diğer hamileliğimde 4 haftada 393 çıkmıştı Dr bu 1300 değerde kese gözükmez kesede gördüm dedi 1300 değer fazla değil mi ikiz olmasında korkuyorum 🙄
hanimiys Nafiye00 o belli olmuyor ya oğlumda 3500 ile öğrendim tek kese vardı bu gebeliğimde 600 daha keseyi göremedim ama
A145N Nafiye00 ikiz olabilir canım normalde o haftalarda bu kadar yükselmez beta sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 3 bin olunca beta keseyi görürsün canım 🥰
Liddle_mom Nafiye00 vallaha yanlış mı bilmem ama ben dahil genelde bütün kız çocuklarına hamile olanlarda başlarda beta tavan çıkıyo ben 6 haftalıktım öğrendim beta verdim 63.333 çıktı
Elifimsib Nafiye00 4+0 da 1200 civarı çıkmıştı ama tek gebelik. Erken döllenme olmuştu benimki sonradan bebişin gelişimi hep bir hafta önde çıkmaya başlayınca erken döllenme demişti doktorum
Kayra48 4+6 da betam 2450 çıktı ama keseyi vajinadan gördü doktorum erken yumurtlamış olabilirsin değerin normal bence
Nafiye00 Liddle_mom inşallah kızdır bende kız istiyorum ya aşırı kız çocuk istiyorum benim bir kızım bir oğlum var ama yine kız olsun istiyorum
akdeniiss Nafiye00 benimde 4+3 beta değerim 8 bin canım bugün vajinal ultrason ile 7.5 mm kese gördük herkesin değeri farklı sanırım 🌸
Fdle Nafiye00 kızımda 97 ile öğrendim şuan ki gebeliğimi 2500 ile öğrendim ve tek kese var henüz 6 haftalık onunla alakası olduğunu çok sanmıyorum
Fdle Nafiye00 yok yok sanmıuorum benim görümcem 15binlerde öğrendi ve tek çocuk yani tek doğurdu ikiz değildi 🤭 o döllenme zamaniyla alakalı galiba geç veya erken döllenme ile
Nafiye00 Fdle inşallah öyledir inan kafam iyide doldu zaten süpriz oldu bana şok dayım 3 cü bebek aklımda yoktu iki çocuk yeter diyordum onları büyütüp rahat ediyorum derken 🤦🏻♀️
Fdle Nafiye00 hayırlısı olsun benim bu ikinci olacak Allah nasip ederde sağlıkla sihhatle doğarsa inşallah ve ben çalışmasam inanın 3ü 4ü hatta 5i bile yaparım 😁 kardeş bağına çok inanan biriyim ama çalışıyorum bu yüzden bana çok zor oluyor kreş dönemine kadar babaanne bakıyor vs git gel getir götür baya yoruluyorum