momkrm19 Gmoli hayırlı olsunnn ben olsam iki gün sonra bir kere daha kan veririm düzenli arttıysa da 1 hafta sonra bebişi görmeye giderim
Busecan Gmoli Ben dayanamayıp 5.haftada gittim keseyi gördük ama alttan muayene yapıldı bekleyebilsek en iyisi de insan dayanamıyor ☺️ Güzel haber alın siz de 🫶🏻
Esragediz Gmoli bende 8 ocakta son regl olmuştum değerim evvelki gün 7000 lerdeydi 5 haftalık oluyoruz canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍🙏🏻🫂
PapatiA Gmoli hemen gitmeyin bence bi sağlık sorununuz varsa gidin ama benim 2bin küsür dü haftaya gel demişti
deletedmom43191 Gmoli 5 haftalık gebesin haftaya veya ondan sonraki haftaya git bebek kese kalp hersey görülür
Buse113 Gmoli aynı sayılır bende dün kan verdim 1.200 beta kese minnacık gözüktü 3 Ocak son regl haftaya gitcem kese tam görcem sende haftaya kesin gitmelisin
BabeB Bende beta takibindeydim. Bugün betam 1229 çıktı. Doktorum haftaya çağırdı. Muhtemelen herşey daha netleşmiş olacağı için 🙏🏻
Esragediz Gmoli tiroid değerim yüksek çıkmış canım onun için ilaç verdi keseyi gördüm 2 hafta sonrasına randevu verdi herşey yolunda çok şükür 🤍