Begonvil15 Hanımlar beyazlar, renkliler ve siyahlar için hangi deterjanı kullanıyorsunuz neler önerirsiniz fikir olsun..hepinize teşekkür ederim 🌸
Mrsacar Begonvil15 beyazlar ve renkliler için değişiyo bende sürekli kullanacağım bişey bulamadım ama siyahlar için kesinlikle omo nun sıvı deterjanı.
zynpknt Begonvil15 renax kullanıyorum renklilere sıvısı da tozu da çok güzel beyazlara genelde omo kullanıyorum siyahlara da değişiyor ya renkli deterjanından koyuyorum yada perwoll siyah da güzel
Happyka Begonvil15 beyaz ve renkliler için bingo mutlu yuvam kullanıyorum 👍 siyahlar için bingo sivi deterjan
Begonvil15 zynpknt renax merak ediyorum bende yaaa iyi dediniz bir bakayım markete. Fiyat ortalaması da nasıl bilmiyorum
zynpknt Begonvil15 ben internetten takip edip indirimden alıyorum ama normal market fiyatını pek bilmiyorum açıkçası
Deletedmom_247 Begonvil15 Renax’ı yapan firmada çalışmıştım. yaklaşık olarak 1 sene önce. güvenle kullanabilirsiniz. Bende genelde OMO ve Renax ile yıkıyorum.
Begonvil15 Deletedmom_247 renax ı denemek istiyorum, siz böyle diyince daha da denemek istedim hangi marketlerde satılıyor bilginiz var mı acaba
ttazeannee Begonvil15 renkliler için bingonun çamaşır şampuanları siyahlar içinde bingo nun siyahlar için olan sıvı deterjanını kullanıyorum memnunum. Beyazlar için bembeyaz kar gibi yapacak deterjanı henüz bulamadım. Yaşadığım yerde sular aşırı kireçli bundan dolayı da tam kar beyazı olmuyo beyazlar maalesef
Deletedmom_247 Begonvil15 genelde tüm marketlerde bulabilirsiniz. Migros,a101 gibi veya bölgenizde bulunan yerel marketlere de gidiyor ürünler.