Fundaaaa46 Kızlar doktorum plastik şişedeki hazır suları önermedi siz nasıl yapıyorsunuz çeşme suyunu mu kaynatıp sogutucaz anlayamadım ben bu işi 🤷🏻♀️
Mrsacar Fundaaaa46 ben evde arıtma kullanıyorum kızım ilk ek gıdaya geçtiği dönemlerde bebek suları satılıyor e bebekte vs onlardan almıştık sonra arıtma suyunu kaynatıyorum soğuduktan sonra onu veriyorum mamalarınada onu kullanıyordum.
Aylaa123 Fundaaaa46 çeşme suyu kullanıyorum kaynatıp dinlendirmeye bırakıyorum ve bebeğimin termosuna koyuyorum ihtiyac olduğunda hemen suyum hazır
Mervecimmm Fundaaaa46 hazır içme suyunu kaynatıp bekletip kullanıyordum ben. Hatta her defasında kaynatıp soğumasını beklemek zor oluyor diye bir kaç biberonluk kaynatıp termosa koyuyordum ılık kalıyordu su böylece. Soğuyacak olursa da az ısıtıp kullanıyordum hemen.
Fundaaaa46 deletedmom43191 valla benimki ortalığı yıkıyor onu kaynatıp soğutmaya bırakasıya kadar mahvolurum 😂 önden kaynatsam 1-2 litre cam sürahiye koysam yaparken de mikrodalgada tekrar ısıtsam diye düşündüm
deletedmom43191 Fundaaaa46 mikrodalga sağlıklı değil bence beslenme saatlerini bir kağıda yaz o saatlerden 1 saat veya yarım saat önce kaynat ılıt
Fundaaaa46 deletedmom43191 mantıklı en iyisi öyle yapayım artık hamileyken bi doğursam hersey ok diyodum şimdi ortaya bi sürü şey çıktı herseyde kafam çok dolu 😂 konular bitmiyor bir de ilk çocuk olunca ve gurbetteyim kimse de yok yanımda 🥹
deletedmom43191 Fundaaaa46 😊😊 sen dediğimi uygula rahat edersin uyku saatleri beslenme saatleri hep kağıda not al
2bebekannesiyim Baby brezza mama suyu otomatı almıştım bebeğim sürekli mama kullandığı için hayat kurtarıcı mama suyu sıcaklığında koruyor suyun ısısını
Talentedmom Fundaaaa46 hazır suyu kaynatıp soğutmanız lazım isterseniz istediğiniz ısıya gelen suyu termosa koyun ben öyle yapıyordum kolay oluyordu
babyandmomy__ Fundaaaa46 cam şişe olan sular daha iyi bir kerede birkaç biberonluk kaynatıp termosa koyun daha pratik olur