1tosbikannesi Kızlar 7+2 haftalık hamileyim doktorum tsh sınırda dedi 2.52 çıkmış ilk trimesterde sıkıntı oluyormuş sanırım 1 ay sonra kontrolüm var tekrar bakacak değerime yüksekse ilaç başlayacak. Ben bu değeri ilaçsız nasıl düşürebilirim moralim bozuldu biraz
obli 1tosbikannesi ilacın bebeğe bir zararı yok ki ilaç kullanmak zorunda kalsanız bile ki şuan değeriniz tam sınırda stres yapmayın ilaç kullanmak zorunda kalırsanız da düzenli kullanın. Kullanmamak bebeğe zarar verir.
Mrsacar 1tosbikannesi geçmiş olsun canım öncelikle doktor gebeliğine zarar verecek bir ilaç yazmaz zaten doktor ilaç yazarsa kullanmanı tavsiye ederim
1tosbikannesi Mrsacar çok teşekkür ederim bir ay sonra tekrar kan tahlilinde belli olacak canım bebeğim sağlıklı olsun yeter ki
1tosbikannesi meryys hayır ilaç başlamadı bir ay sonra tekrar kontrol edelim demişti tekrar kan verdiğimde değerim düşmüştü. İlk trimesterde 2,5, ikinci trimesterde 3, üçüncü trimesterde de 3,5 altında olması bizim için gereken değerler diye bilgi verdi 🌸
meryys 1tosbikannesi Benimde acilde 2.44 çıktıda 1 ay sonra tekrar bakalim dedi doktorum şuan ilaçta kullanmıyorum acilde yanlış da çıkabilir dedi inşallah düşmüştür benimde 2 hafta sonra bakacak 2 hafta önce vermiştim tahlil
gecegunesim 1tosbikannesi canım benim ilaç kullandığım halde 2.5 /3 cıktı şimdi dozunu tekrar yükseltiler 2ye düştü. Caresi olan şeyler için hiç sıkma canını
1tosbikannesi gecegunesim çok teşekkür ederim çok şükür hiç ilaç kullanmadan değerim düşmüştü şuan 22+4 haftalığız bir problem yok çok şükür. Senin değerin nasıl hala ilaç kullanıyor musun 🌸
Pitircigin_annesi gecegunesim canım swnin yükselmemiş çok şükür . Benim öğrendim iki bucukta iki gün sonra gittim 6 yı geçmişti hemen ilaç başlamıstık . Maşallah 🥰
gecegunesim Pitircigin_annesi zaten ilaç kullandıgım için takipliyim, eskiden 0.25de sabitti🙃 oyuzden yükselme payı kurtardı evet iyi şükür benim hepimize geçmiş olsun🌸