seyma0661 Selam kızlar hastanede bu tarz terlik giyilir mi acaba? Genelde crocs modeller öneriliyor ama ben sevmiyorum bide martta doğum olacağı için ayaktan da üşütmek istemem
mrp2023 seyma0661 doğumdan sonra sıcak tutsun diye olabilir ama doğum öncesi normal ise egzersiz falan yapacaksan crocs mantıklı doktorlarda onu öneriyor ama sezaryen ise herhangi bi terlik alabilirsiniz diyorlar
Girlmama seyma0661 olur sezeyanmış zaten ben crocslarımı alacaktım sezeyan olunca bunlara benzer yumuşak anne bebek takım terlik aldım havlu terlik gibi
mrp2023 seyma0661 o zaman sıcak tutacak şeyler al canım kafana göre yürüyüş yaparkende rahat bi terlik al sezaryen sonrası yürüyüş yaptırırlar diye
ttazeannee seyma0661 ıslanma ihtimalini göz önüne alarak silip kurutabileceğiniz bir terlik tavsiye ederim. Normal veya sezaryen tuvalete falan gidiliyor her türlü ihtimali göz önüne alın bence
Aylaa123 seyma0661 hastame odaları çok sıcak oluyor üşütmezsiniz çorap giyersiniz bence plastik plaj terliği yada cross tarzı giymek daha mantıklı hem bu kayar hemde tuvalete gidip gelmek için hijyen değil bence
Baby_B seyma0661 benimde dogum martta canim,ben crocs tarzi terlik giyicem rahat oldugu icin☺️ Hastaneler zaten sicak oluyor Ama sen bilirsin
Minigim2727 seyma0661 sezeryan olacaksa ahır ve topuksuz terlık olmalı kı yürürken zorlanmayın. Çünkü ılk kalktığınızda yürümek çok zor. Hastane ıcın dıyorum yani
Talentedmom seyma0661 giyilir bence cros ben de giyemiyorum ilk doğumda havlu terlik giymiştim ayağınızın sıcak olması önemli bence güzel peluşlar iyi olur kışsa doğum yazın terletebilir
cauuv1 seyma0661 ben sezeryan olmustum ameliyat sonrası hep böyle yumuş yumuş terligimle gezmiştim yazın dogurmama ragmen crocs giymedim ameliyat öncesi ayagım sis diye crocsla gezdim ama dogumdan sonra giymemiştim
Accountant seyma0661 belki duşa girmeniz falan gerekir bunları alacaksanız bir tanede öyle plastik gibi alın bence model olarak da daha şık bulabilirsiniz ev terliği gibi bunlar