Seval00seval tuba-berfin benim de 3 gün kaldı bugünü saymazsak sabaha Bebetime akşam üstü bir gebenin günlüğü şimdide after 10 ile yaptım silik bir çizgi var Rabbim bu ay nasip eder inşallah üç ayların yüzü suyu hürmetine 🥹
tuba-berfin Seval00seval bence hepsinde yanlıs olmaz ya hepsi silikse vardır mutlaka. Rabbim tez zamanda yormadan,aratmadan,sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Seval00seval tuba-berfin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah annelerin duası kabul olurmuş adım Şevval benim için dua eder misin🥹
Seval00seval tuba-berfin ben o kadar çok yaşadım ki o yüzden inanmıyorum artık her testi denedim 🥹 inşaAllah vardır bu sefer amin♥️
tuba-berfin Seval00seval geceye özel duamı ederken aklıma geldin birden bu da nasiptir. Sana da dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Seval00seval tuba-berfin o güzel kalbine yüreğine sağlık 🥹 Allah senden razı olsun Rabbim sana da bana da elleri kolları boş olan anne olmayı bekleyen herkese üç ayların berat gecesinin yüzü suyu hürmetine nasip etsin hepimiz çok mutlu olalım 🥹🥹♥️
Seval00seval tuba-berfin arkadaşın arkadaşa ettiği dua kabul olurmuş ♥️ dualarımda sen de varsın inşaAllah güzel haberler veririz birbirimize 🥹