Cerenimoow Kızlar 22+3 günlüğüm vajina kemiklerimde ağrı hissediyorum ayağa kalkınca baskı gibi bu 2. Gebeliğim ilkinde bu ağrıyı doğuma yakın hissederdim şimdi bukadar erken böyle olması normal mi sizlerde de oluyormuş yada olmuşmuyfu
anneciktugba Cerenimoow bende 22 haftalık gebeyim, benimde bir kaç gündür göğüs kaburgalarımda ağrı var sanki
Aleyna_1634 Cerenimoow aynısını bende yaşıyorum 20+2 haftaligim vajina kemiklerim ağrıyor yürüyünce bile canım yaniyo resmen
Nanelimon_19 Bende 22+6 dayım 1 haftadır bende de aynısı oluyor bugün doktor kontrolüm vardı normal demişti ama siz yinede doktorunuza danışın isterseniz
Melek38_ Benimde 2. hamileligim 24 haftalıgım. Geçen haftalarda aynı agrıyı bende hissettim hatta dogururum galiba dedim ama birşey çıkmadı😅 büyüme atagı. Suyunuz kanamanız gelmediği sürece sıkıntı yok. Dinlenin bol bol
Melek38_ Cerenimoow doktora danışabildiniz mi😅 ben o ağrıda acile gittim ama sağolsunlar çokta umursamadılar. Açıklamada olmadı sadece bebek iyi hareketli bak dediler bitti😆