orkidemm_ D12ekim şöyle ki gebelik için mühim olan çok yumurta değil tek ve kaliteli yumurta çok olup işi boş olmasındansa tek yumurta olsun sağlıklı olsun yeter.
babygirl02 D12ekim bende senin gibiyim 1 tane yumurtam büyüdü sadece 7 gün iğne kullanmama rağmen 13 mm büyüdü ve hala iğneye devam ediyorum 50 ml olarak kullanıyorum senin kaç ml büyüdü yumurtan
D12ekim orkidemm_ evet öyle ama bu iğneler çok etkili diye biliyorum ona rağmen sadece bir tane iyi gelişmiş olması şaşırtıcı
orkidemm_ D12ekim canım bu iğneler kaliteli yumurta oluşturuyor öyle düşün bir tane olsun o kaliteli olsun o döllensin iyi tarafından bak
Lemans D12ekim sağlıklı ve olması gereken 1 tanenin gelişmesi zaten canım. Doktor böyle işlemlerde iki tane istemez tek bir tane ister. Bende 2 tane iyi vardı çoğul gebelik istemiyorlar o yüzden iptal bile edecekti
D12ekim babygirl02 solda hiç yok sağda bir yumurta 13 biri yok denilecek kadar küçük biri 20 mm dedi doktor toplamda 3 tane ama biri istediği boyutta diğeri küçük
Lemans Aşılama ile gebe kaldım bu arada , 21-23 arası olunca aşılamanın yapılması lazım ideal olan o boyutlar
ozge1001 Lemans ah çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla büyür bende 1 hafta önce oldum aşılama bekliyorum o yüzden sordum 🥰