Ballisutt27 Kızlar benim bebeğimin hareketleri çok narin hatta bazı hareketlerini hissetmek için oraya odaklanmam gerekiyor. Böyle olan var mı? Bazıları yok şöyle canım acıdı vs yazıyor sert hareketi yok denecek kadar az
Ayden6 Ballisutt27 bende 35+1. Dedikleri gibi öyle acı sert hareketler olmuyor. BiR yere toplanıp ittiriyor kendini genelde
Baby_B Ballisutt27 her bebek farkli,ultrasonda sorun yoksa kafaniza takmayin bence☺️ Benim kizim hareketli ittiriyor,vuruyor hickiriyor Ama bazen tepki vermiyor😀 Mizaclari öyle demek ki
GsAnne Ballisutt27 bende 34+4 haftalık hamileyim bnmde sizin gibi çoğu kişi gece hareketleri uyutmuyor diyor şaşırıyorum bende sizin gibi odaklanıp fark ediyorum
Ballisutt27 Ayden6 strese giriyorum bu aralar her şeyi takmaya başladım neden az hareket ediyor güçsüz mü kaldı bir sorun mu var diye 🥺
Ballisutt27 GsAnne bende anlamadım onlar mı abartıyor bizim bebişler mi çok narin Karşılaştırmak çok yanlış ama yapıyoruz istemsizce sağlıklı şekilde kucağımıza alalım hepimiz🤲🏻