Yolcu_26 minikkurabiyelerinannesi 2 . De demissiniz ilk preklemsi nin 2. Doktor kontörlü mu demek istediniz
minikkurabiyelerinannesi Yolcu_26 hayır 2 gamilelik geçirdim ben. İlk gebelikte farkında değildim. İkinci gebelikte teşhis kondu. Su an 3. Gebeliğim
minikkurabiyelerinannesi Yolcu_26 Normal kusuyordum hatta acile gittiğimiz de bağırsak enfeksiyonu diyip serum takıp eve yolladılar
Yolcu_26 minikkurabiyelerinannesi ben hikayemi anlatayım ben ilk gebeligimde 31 + 5 gunlukken adet sancısı gibi oldu ayaklar sis fıskırir gibi kustum sezeryaan sırasında kanamam durmadı trombositlerim düştü bebek öldü ben 6 gün yoğun bakımda yattım doktor geç geldi kimse ne olduğunu anlamadı 6 ay sonra hamile kaldım 2. Çocuğu sorunsuz geçirdim şuan 3. Hamileyimim
ipos Benim ilk hamileliğim. Doktor kilomdan dolayı gebelik zehirlenmesi yaşamamam için üçüncü aydan itibaren Coraspin başlattı. İnşallah yaşamam sizlere de geçmiş olsun
minikkurabiyelerinannesi 919293 Benimde ikinci gebelikte yükseldi ama başlatmadılar idrar da protein kaçağında çıktı niye bana başlamadılar acaba çok şaşırdım
minikkurabiyelerinannesi Yolcu_26 İlk gebeliğiniz çok zor geçmiş rabbim sabır versin. İkinci gebeliğiniz de doktorunuz kan sulandırıcı vs başlattı mı ? Ve kaç haftalık doğum yaptınız nelere dikkat ettiniz ?
Yolcu_26 minikkurabiyelerinannesi minikkurabiyelerinannesi bana preklemsi+ help ? Yazıyordu tanıda tam net degildi sanırım ikinci zamanında sağlıklı oldu bu 3. Hamilelik
919293 minikkurabiyelerinannesi kaça kadar yükseliyor ben hastaneye yatışım da başlanıldı 4 gün yattım iki kere yüksek tansiyondan
gamze_gs88 minikkurabiyelerinannesi 2 evladımı Preeklemsi sebebi ile erken doğurdum çok şükür sağlıklılar 3. Hamileyim 1.5 aylıkken gene Preeklemsi tanısı koyuldu ecopirn ve progestoron başlandı 22 haftalığım nasip bakalım ınsallah gününde doğar ama çok zor gecıyorum bir an önce vaktınde doğurup kavuşsam
minikkurabiyelerinannesi 919293 14/8 olarak fark etmişti doktorum ama doğuma girdiğimde 16/9 çıkmıştı o yüzden acil alınmıştım. Bu arada bebek sıkıntıya girdiği ıcın hemen alınmıştım. Kalp atışları düzensiz çıkmıştı.
11annebebek yasemin_yasin yasemin_yasin 28. Haftada bi gece şans eseri tansiyon ölçmüştüm o şekilde acilde zaten hemen yatış verildi, tansiyon takibi çok önemli kendimi biraz olsun kötü hissetsem hemen ölçüyordum sabah akşam tansiyon ölçmek bence yeterli değil
11annebebek minikkurabiyelerinannesi kan sulandırıcı hap olarak kullandım tuzu tamamen kesmiştim paketli gıda hiç bir şekilde tüketmedim dışardan birşey yemedim