ozgese-s Anneler sağarak besliyorum küvez de kaldığı için biberona alışmış 20 günlük acaba slikon göğüs ucunu tutar mı ?
inci_tanesi ozgese-s Denemeden bilemezsin ben emzirmistim 4 ay sonra bıraktık tabi zor temizliğine falan çok dikkat etmek gerekiyor bir yere gidip unutsan sıkıntı
aycinelizsmom ozgese-s meme ucum büyük olduğu için tutamıyordu kızım, ebeler silikon göğüs ucuyla dene dediler kurtarıcım oldu resmen. Fazla fazla alıp her çantama birer tane koydum unutmamak adına 🌸
ozgese-s inci_tanesi zaten memeyi tutmuyor sağıp biberona koyuyorum sağmak çok zor oluyor en azından memeye taksam öyle emer mi diye denemek istedim 😒😔
inci_tanesi ozgese-s Benim oğlumda aynısı olmuştu süt cok geldiği için tutamamış dedi hemşire silikon uc önerdi bende öyle yaptım 4 ay sonra bıraktık
ozgese-s aycinelizsmom hangi marka kullanmıştınız acaba çok zorlanıyorum sağıp biberonla veriyorum çünkü 😭
aycinelizsmom ozgese-s wee baby kullanıyorum hastane yakınındaki eczanede o varmış onu almış eşim. Ama dediğim gibi kurtarıcım oldu, inşallah sizin de işinize yarar