Poyraz07 babyiscoming_ çok acil olmazsa biraz bekletıyolar bende acıl sezeryan olmuştum suyun gelıyordu az az şu olduğunu bılmıyodım ne olur ne olmaz dıye gittm öğlen gıtmıstım 4 gbı falan doğuma aldılar
Aslaninannesi_ babyiscoming_ sana diyorum gerçi bende aynıyım suan sancım var hastaneye gitsem yokum gitmesem kalp atışı azalsa anlar mıyım kafamda bin tane senaryo var gerçekten doğursak artık rahatlayacağız en azından gözümüzün önünde olur 😀
Kaderkks babyiscoming_ Vallahi hiç bşy olmuyo lavman da yapılmadı bana oğlum da acil doğuma girmiştim muayene diye gittim normalde ilaçlarımı içip karnımıda doyurmuştum anestezi uzamanı kızdı biraz karnını doyurup gelmişsin seni öğlene bırakırım gibisine onun hariçi bi zorluk yaşamadım
babyiscoming_ Kaderkks çok geçmiş olsun, merak ediyordum içime su serpildi biraz mesajları okuyunca 🥰
babyiscoming_ Aslaninannesi_ aynen valla öyle cuma kontrolüm var benim sancım yok ama nstde çıkmıştı biraz en son. 39+3 te alacak normalde cuma 38+0 oluyorum diyorum keşke bir hafta öne çekse 38+3 te falan alsa artık stres yetiyor bana😄
Aslaninannesi_ babyiscoming_ bekledikçe strese giriyor insan sen doktora de alabiliyorsan al 😀 ben geçen gittim doktor diyor 39u bekleyelim mi dedim yok 38 i bile zor bekledim daha bekleyemem 😀😀
babyiscoming_ Aslaninannesi_ ay benim doktorum bu konuda katı çıktı yaa ilk baş tarih verirken 18 şubat olsun dedim kabul etmedi 🥲 diyorum cuma günü belki yine sancım çıkarsa öne çeker bir ihtimal
Smyr0915 Saat 3-4 gibi yemek yemiştim ve 6da acil ameliyata alındım hiçbir sorun olmadı. Sadece genel anestezi verildi, karnım tok olduğu için bu yöntem ile alındım diye biliyorum.
DENIZ_55 babyiscoming_ benim yatısim yapıldı 2 gün sonra sezeryan idi ama ben yemek yedim meyve felan yedim sonra ben sorunlu olduğu için sürekli takibe geliyorlardi hemşire doktor sonra aniden biseyler tuaf gidiyor ben normal sandim sonra g3ce aniden doktor geldi hazırlan acil sezeryana alışacaksın yoksa sende bebeğinide senide kurtaramayiz dedi bende çok korkmustum hazırlıklı değildim çok şükür sorunsuz geçti sadece 12 saate yakın yoğun bakimda kaldim sonra iyiydi hersey çok şükür bi sorun olmadı bende😊sende sitr3s yapma hersey guzel geçecek emin ol
Kosemen54 babyiscoming_ ay valla ben sabah 7.30 da falan girişim yapıldı sabahında gayet güzel simit çay falan kahvaltimi yaptım 😂 tok olduğum için biraz beklettiler beni saat 10.30 da sezeryana aldılar ki zaten sezeryan olacaktım değişen bişey olmadı yani 😅
sibelmom @“babyiscoming_”# bende kontrol dıye gıdıp doğuma alındım sabah 8de kahvaltı yapmıştım nts gırıyorum dıye açılma başlayınca (serklajlıydım açılmam rahım ıcın çok rısklıydı) saat 4de doğuma alındım herhangi bir ekstra ıslem yapılmadı
DENIZ_55 babyiscoming_ sağol teşekkür ederim geçen sene olmuştum suan tekrar hamileyim Buda sezeryan olacak acilmi planlamı olur oda benim kafamda soru isareti😵💫