Kelebekkkk34 Kızlar çok strese girdim amh 17.19 çıktı baya yüksek yani. Pcosum bebek istiyorum başına böyle bişey gelen var mı hamile kalabilir miyim
Gzde_defne Kelebekkkk34 stres yapmayın ne kadar süredir deniyorsunuz tabiki hamile kalabilirsiniz kilo varmı
Kelebekkkk34 Gzde_defne 6 aydır deniyoruz boyum 166 kilom 61 çok kilolu değilim ama aşırı stres yaptım görünce prolaktinim yüksekti ilaçla düştü şimdi amh kontrol ettirdim
Gzde_defne Kelebekkkk34 daha erken 6 ay için bunu konuşmak.yaşınız da 30 un altındaysa daha deneyin 1.5 yılı bekleyin olmazsa doktora gidersiniz tüp bebekte işiniz çok kolay olur pcoslu hasta avantaj oluyor çok yumurta toplandığı için
Kelebekkkk34 Gzde_defne 27 yaşındayım doğal yolla olur mu dersiniz daha 1 yıl olmadı evleneli ama çok evham yaptım
Gzde_defne Kelebekkkk34 olur kilonuzda yok sağlıklı beslenin eşinizle.çok yumurtanın dezavantajı sağlıksız yumurtanın çok olması ama bir tane sağlıklı yumurta yeter gebe kalmak için endişe etmeyin.yine de doktorunuzun görüşü önemli tabi en iyisini o söyler
mrp2023 Kelebekkkk34 1 sene korunmasız ilişkiye rağmen olmazsa siz ve eşiniz doktora gidip bi muayene olabilirsiniz bazı testler var onlar yapılıyor
Kelebekkkk34 mrp2023 şuan o testleri yaptırıyorum canım onun için sordum küçük yaaştan beri pcos olduğumu bildiğim için erkenden gittim doktora