sevgi_bidak 37+3 üm kızlar bugün kontrlm vardı 1 hafta geri dedi 2900 kilo dedi ama suyun haftaya göre sınırda 5-6 cm dedi cuma tekrar grl dedi 19unda sezeryan olacaktım şu an korkuyorum başka bir hastaneye de gitsemmi acaba benim gibi yaşayan var mı
yeni_anne2 sevgi_bidak 37+5 oluyorsunuz cuma günü sezeryansa zatenn gelişimini tamamlamış bebek gelmesi halinde sorun. Olmaz allahin izniyle İçinizi ferah tuttun
Duyguzun sevgi_bidak benim arkadaşımada su sınırda su az vs dediler ama bekledi o gayette sancılarıyla normal doğum yaptı. Bi doktor veya hastane değişikliği yapın bence
yeni_anne2 sevgi_bidak cuma günü gideceksiniz zatenn aksi durum olmuşa daha da azlama falan pilanlanan tarihten önce bebeği almak isteyebilir sadece dedıgım gıbıı bebegin de doğaması için haftası müsait
Aseka sevgi_bidak inşallah bebeğinizin suyu azalmamış sabit kalmıştır🤲🏻 aynı problemi ben de yaşıyorum haftam 36+1 doktor 37 olman lazım dedi su da 4cm 😓 4günde bir kontrole gidiyorum
sevgi_bidak Aseka benimde 37+3 te suyun 5-6 cm kalmış dedi 36 hafta gözüktü 2 gün sonra gel dedi yarın gidicem bakalım belki alırlar 😖
sevgi_bidak Duyguzun ben sezeryanım 19unda gün verildi ama bebeğim sağlığı için gerekliyse kabulum dedim yarın bakıcaz bakalım 🙏