guzelanne46 Ballisutt27 Ballisutt27 24 haftalık hamileyim 10. Haftadan bu yana dünya Hastanesi’nde Çağlar beye gidiyorum çok ama çok memnunum alanında çok iyi bir doktor Batman’da tek geçerim bilgisiyle ilgisiyle güler yüzüyle sizi kendine bağlıyor kesinlikle öneririm
Ballisutt27 Edevrim Dünya Hastanesi Yusuf hocaya gittim ilk 5 ay sonra Hasineye başladım ama memnun kalamıyorum. Çağlar hoca nasıl canım ne zamandır gidiyorsun?
Edevrim Ballisutt27 şuan için memnunum çok iyi olduğu söylendiği için çevremde bende tercihimi ondan yana kullandım. Hasine hanıma bende gittim ama beni tatmim etmemişti. Çağlar hocayı tavsiye ederim
Boncuk15 Ballisutt27 sezeryan doğum için Kemal Coşkun tek geçerim inanılmaz iyi yılların tecrübesi ,ilk doğumum onun yanında idi
Shnkh Ballisutt27 bı kere gitmiştim rahim filmi için bidha gitmedim iki kere muayene oldum bidha gitmedim
Ballisutt27 guzelanne46 son ay doktor değiştirmek mantıklı mı sizce o kısım beni çok düşündürüyor😐 35+5 teyim. Bir de çağlar hocaya gidenler genelde sezeryan sanırım hep öyle gördüm sizde durum nedir? Normal doğum istiyorum ben
guzelanne46 Ballisutt27 doğum çok önemli içinize sinmeli benim arkadaşlarım normal doğum için Çağlar beye geliyor ama benim rahimim ameliyatlı olduğu için mecbur sezeryan tüm doktorlar aynısını söylüyor
Minikpandam1 guzelanne46 ilk çocuğumu çağlarda doğurdum sezeryanla 2. Yine yanına gidiyorum harika bir doktor