yasen1 Kuruma çizgisi yalancı pozitif gibi durmuyor hepsi farklı markalar sanırım bide var gibi hayırlısı olsun
Deryakz Kubrakarahan hayır erken değil prodoctor testini yaptım çok önce çift çizgi çıktı kan verdim negatif bu sefer normal test aldım hatta 5 tane yaptım hepside aynı bu şekilde çıktı kan verdim 130 sonuç daha çok yeni gebesin dedi doktor
1tosbikannesi Deryakz var gibi duruyor canım ama en doğrusu kan sonucunu beklemek haberini bekliyoruz 🌸
1tosbikannesi Deryakz hayırlı olsun o zaman canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin 2 gün sonra tekrar kan verip artışa bak canım 🌸
Emlhh Deryakz testiniz silik çıktığında kan da negatif çıktı yanlış anlamadıysam kaç gün sonra tekrar kan verdiniz acaba
aysegguulll Deryakz regl gecikmismiydi birde kac gun sonra tekrar kan verdiniz suan bende bu durumdayim da 4 test yaptim hepsinde silik cikti ama kanda cikmdi regl de 4 gun gecikti
Deryakz Emlhh bir önceki ay öyle olmuştu testte çıktı ama kanda negatif di bu ay öyle olmadı testte silik çıktı kanda 130 çıktı deger