Busecan Herkese merhaba, kabin boy, puseti de olan bebek arabası arıyorum. Kullanıp memnun kaldıklarınızı yazabilir misiniz? ☺️
DENIZ_55 Busecan bende travelsistem bakıyorum hangisi rahat olur diye bu ay sonu alış veriş yapacam bakalım hangi model daha güzel rahat güzel olsun istiyoruz ama çok zorlanıyoruz bu konuda
Sum_123 Busecan canım ben 3 yıl önce baby2go 2016 fly cabin bebek arabasını almıştım valla ben memnun kaldım hafif sürüşü güzel ama pusetsiz tabi puseti ben ablamdan aldım zaten kısa süre kullanacağım için. Ama sen istersen ayrıca pusette alabilirsin. Ama bebek arabasına takılmaz tabi
Busecan DENIZ_55 Tam anlayamadım ama travel sistem sanki daha küçük oluyor gibi aradaki farkı çözemedim çok, siz neye göre travel tercih edeceksiniz? ☺️
DENIZ_55 Busecan hayır küçük değil hem pustide var içinde komple çıkıp takiliyor hangi model daha iyi diye ama travel sistemi puset çıkıp diğer parçada takiliyor kabin boy gibi degil
DENIZ_55 Busecan bak canım travel sistemi diye yaz çıkar nette uygun ama görmediğim için güvenemedim eşim görmediğim şeyi nasıl alacan bakar alırız dedi bakalım nasip artik
Busecan DENIZ_55 teşekkür ederim ☺️benim de görmem lazım ya internetten yorumlarda memnun kalmayan çok oluyor maalesef 🙄
serifee- Kızlar bende arayıştayım. İstediğim özellik ittirme sapındaki boyu uzasın fazla yer kaplamasın. Uygun fiyatlı önerileriniz varsa sevinirim 💓