yeni_anne2 Balbebek012 ayy benimde son 12 gün cuma günü yine gidicem kontrolüm varr adım adım yaklaşıyor😂😁
Balbebek012 yeni_anne2 ayy az kalmış annesi 🥰 ben de heyecanlıyım 3.bebiş ama doğsun istiyorum o mis koku var ya her acıyı unutturuyor
2busra deletedmom43191 Ay maşallah ne güzel bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah, darısı biz bekleyenlere kolaylıkla merhameti ebelerin ellerinde doğuralım
deletedmom43191 2busra teşekkür ederim paşam 19 aylık oldu bile 2 3 hafta içinde üçüncü doğum hikayemde geleceğim buraya inşallah
betus44 deletedmom43191 bende ilk kızımı 41+2 de suni sancı ile dogurdum tabi sizinki kolay olmuş cok şanslısınız bende 21.00 da suni sancı verildi ertesi gün akşam 21.30 da dogum oldu 24 saat suni sancı cektım cok zorluydu bnmki
deletedmom43191 betus44 😔😔 bana bir kuran kursu tarafından dua da toplanmıştı bende onunda etkisi vardır zannedersem fakat sizinkini şaşırdım belki suniyi az verdilerse ondan kaynaklanmis olabilir bilemiyorum 😒
yeni_anne2 Balbebek012 allahın izniyle sağlıkla gelsinler annem de umreye gitti doğumdan 3 gün sonra dönecek oda bugün uğurladık 🥺🌸
Balbebek012 yeni_anne2 allah kabul etsin ben de gitmeyi çok istiyorum inşallah bebişlerim biraz daha büyüsün de 🫶
yeni_anne2 Balbebek012 amin 🤲inşallah bize de nasip olur gitmek 5 sene önce hacını yapıp geldi bu sene de umreye gitti 🌸😊
asenat-63 deletedmom43191 yok göbek deliğinin altında değil sezeryan yerinde hareketleri yani iç çamaşırın bitiş yerinde
Ahsen-01 deletedmom43191 canım hiç acilman yokmuydu senin birde bebek kaç kg doğdu şuan bende 40+2 suni verelim dediler kabul etmedim 4. Doğumum olacak
wherearetheavocados deletedmom43191 Allah analı babalı büyütsün inşallah Sağlıkla büyüsün 🙏🏻🌸 Darısı başıma 😂