tosuncuk25 25+2 haftaliğim dunden beri hareketleri yok gibi bu haftalarda ara ara 2-3 gun hareketsiz durup sonra bi patlama yapiyo yerinde durmuyo. Bu normal mi yani ara vermesi?
PapatiA tosuncuk25 bacım doktorun normal diyorsa normaldır , benimde normalde etmezdi annem ve ablam konuşmaya başladımı hareketlenirdi cevap veriyo gibi başka hiç hissetmezdim
yuzirneym tosuncuk25 24+5 im ben de aynısını yaşadım. Doktora gittim oradan oraya sevk edildim olay çok büyüdü pişman oldum valla
ArasveAnnesi21 tosuncuk25 bende bugün 24 oldum dün bende hiç hissetmiyordum takı gece yarısına kadar sonra birkaç tekme attı rahatladım bugün yine öyle iki defa fln tek tekme attı bende hemen doktora gitmek istemiyorum kimi sorduysam normal dediler bu zamanlar olabilir dedi
sevaldqn1 tosuncuk25 hareketlerinin yavaşlaması azalması gayet normal ben sormuştum ve bana şekerli cikolatalı şeyler ye yat ve say bakalım gün içinde 5 kez hareket ediyormu demişti doktorum endişelenme sende hisstemek istediğinde şekerli şeyler tüket
sedamusa tosuncuk25 22+3 bende bi kaç gün hareket etmeyince korktum dün dua ettim hissetmek için ve gece hissettim şükürler olsun insan oh be diyo 🥹🥰