Ayshababy Binnur123 23 haftalık oldum bu gün en son 4kg almiştim yarin randevum var merak ediyorum kaç kg aldımı şuan her şey iyi gidiyor gibi bana zaman çok hızlı geçti 😀 daha alışveriş yapmadım sadece bebek arabası beşik ger kalanını nisanda alırım
okuyananneeeee Binnur123 2 kg aldım bende 24 haftalık olacağız 🌸 Hareketleri nerde hissediyorsunuz ben çok aşağıda hissediyorum doktor bugün kontrolde başı aşağı da ondan dedi ilk kızımda daha yukarıda hissediyordum
Binnur123 aslanmommy ya benim hiç bulantım olmadı aksine yedikçe yedim 😂 tek avantajım 50 kilo ile hamile kaldım boyum 170 olunca sırıtmıyor kilo aldığım 😂
Binnur123 okuyananneeeee göbek deliğimin hizasında hissediyorum genel de benim mi en son yüz üstü yatıyordu 😂
Nidaveuras okuyananneeeee bende cok aşağıda hissediyorum hareketleri normalmiş mi bu doktorunuz bişey dedi mi ? Birde kontrolde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu her seferinde ?
aslanmommy Binnur123 benimde hiç bulantım olmadı çok şükür 55 le kaldım bende benim de sadece karnım var şuan top.gibi belli olmuyor ama ilerleyen zamanlarda kendimden korkuyorum nohut gibi olacam diye😂 yemem de maşallah çok iyi azaltabilsem