evremdoga selam kizlar nasil gidiyor surec neler yapiyosunuz hangi doktora gidiyosunuz hala doktor secemeyen var mi
bcmbzz evremdoga benim doğum Haziran gözüküyor cnm Karataş hastanesine gidiyorum çok da memnunum sen nereye gidiyorsun
evremdoga @"bcmbzz ordan memnun olan cok var gercekten canim bana biraz ters kaliyor ben su an egitim arastirmaya perinatolojiye gidiyorum kardesim dr ilgileniyor ama dogum icin ozel hastane arayisindayim
evremdoga @"Yesmm21 bu gun aradim medicana d paketi 110 bin sadece dogum 74 sezeryan 80 binmis sabitleme yapmiyormus sanirim muayenelerde 2400 medical park d paketi 160 bin sadece dogum 67 bin muayeneler 3000 civari cinarli fiyat soylemedi ekol ve can 60 bin civari sadece dogum
evremdoga daha zam gelir mi agustosa kadar bilmiyorum sadece dogum icin anlassak ekstra bisey cok odeme cikar mi su an 14. haftadayim taramalari devlette yaptircam
archiemom merhaba, ben de ağustosta doğum yapacağım, Egepol hastanesinde takipliyim Gökalp hoca doktorum çok memnunum, doğum paketi 88bin sabitleme yapılıyor, sadece doğum 61bin onda sabitleme yapmıyorlar.