Rosegold27 Merhabalar 2.gebeliğim bir haftadır az da olsa hareket hissediyordum ama dün rüyamda maalesef cenin gördüm çok korktum ve bugün hiç hareket hissetmiyorum başına böyle birşey gelen var mı bir şey olmuşmudur
Rabiul Rosegold27 zaten daha haftanız çok erken sizin daha bilinçli olmanız gerekiyor bu konuda çok büyük bir hareketler Beklememeniz gerekir bende 15 gibi hissetmiştim ama minik minik endişe etmeyin
Nilayy95 Rosegold27 Merhaba zaten bu haftalarda bebek hareketleri çok sık olmuyor canınız sıkılmasın.
2Princess1Mom Rosegold27 Hergün hareketini hissedecek kadar büyük değil kuzum daha endişelenme. 17+3 haftalığım bazen günde bir kere hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum. Bu haftalarda olabilecek şeyler. Sağlıkla gelsin 🥰
Rosegold27 Rabiul çok teşekkürler peli çok stres ve sinir altında kalmıştım iki gün önce ama kaldıktan sonra yine ufak hisler olmuştu sizce korku stres sinir kalbine zarar verir mi
Rabiul Rosegold27 kesin olarak bilmemekte fikrimce etkilenir çünkü ileriki haftalarda bir tartışma sırasında bebek birden kıpırdamaya toplanmaya başlıyor çünkü siz ne hissederseniz bebekte onu hisseder