Series26 SalihaBoz bende çok yaşadım 11. Haftadayım halen yaşıyorum doktoruma sordum özellikle normal olduğunu söyledi 🤗
Oztrk Series26 SalihaBoz O ağrılar belli bir süre devam ediyor ne yazıkki, onemli olan yatıp dinlenmek dinlenince eminim gecicektir o vakitleri atlatinca bu seferde bulantı geliyor onuda atlatmak baya zaman alıyor kısaca bitmiyor şikayetler hanımlar:)
gksuaks SalihaBoz 6. Haftada çok çok normal daha başlardasınız cnkü yerleşme ağrısı ve rahimde olan değişikliklerden dolayı. Çok fazla kendinizi yormamaya çalışın sonra geçiyo bi süre rahat edersiniz 6 ve 7. Ay gibi tekrar başlıyo ağırlaşma ve rahmin iyice büyümesinden. Tabi kişiden kişiye göre değişir biz 27 olduk 25 e kadar yoktu 25 den sonra smdi tekrar başladı ara ara adet olcakmışm gibi ağrılar ve bel ağrıları oluyor. Yine de kontrollerinizde söyleyin ağrım oluyor diye..
Aysedgrlikrkmz SalihaBoz canım normalmiş o bende de hala var 5.haftanın somalarına doğru başlamıştı adet sancısı gibi 8 haftalığız hala oluyor meraklanma 🥰😊🙏🏼
SalihaBoz Series26 ewet benm doktormda öyle söyledi ama ilk hamileligim insaallah hani bi adet mi olucam acaba hissi geliyor ya bazen iste o biraz sey ediyo iste inSani 🥺 hic gecmeyen bu kasik agrisi normal yani dimi hayirli agrilardir insaallah 🤲🏻
tazeanneck SalihaBoz merak etme canım yerleşme ağrıları onlar biz 20 haftalık olduk hala ara sıra dediğin gibi adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor ilk başlarda bebek yerleştiği için ağrılar oluyor ilerledikçe de rahimi tutan bağlar kaslar gerildiği için oluyormuş merak etme 😌
misslkvc Benim de sol kasığım ağrıyor ama birazda sol iç bacağıma vuruyo sizde de böyle bişey oldumu bende 5 haftalığım adet ağrısını yaşıyorum biraz tedirginim ne yazık ki 😱
Naz60 Canımm bende 6. haftadayım kasık agrılarım hatta lekelenmelerim var doktor cok şiddetli olduğunda tekrar aramamı söyledi demekki şuanlık sorum yok Başkalarındada olması insanı rahatlatıyor