7 Ekim 2023 tarihinde 28+3de su gelişi ve ardından yoğun enfeksiyon nedeniyle doğum yapmak zorunda kaldım kızımı boyu 31 cm kilosu 1066ydı ertesi gün 968 grama düştü çok şükür sağlığı yerindeydi ama minicik olduğu için 44 gün kuvöz geçmişi oldu bu süre zarfında biz Çorum’da yaşıyoruz kızım Ankara Etlik Şehir hastanesinde yatıyordu sadece pazar günleri görebiliyordum o dönem o kadar çok tükenmiştim ki kızım hastaneden çıkmadan benim stresten sütüm kesildi sonra hersey geride kaldı ama benim içimde hep pişmanlık oldu kızıma süt veremedim diye insan o dönem hiç geçmeyecek gibi düşünüyor bu günleri ama öyle bir geçiyor ki hatta şu an ikinci kızım doğdu 13 günlük oldu bile benim minik kızımsa abla oldu size naçizane tavsiyem zor olduğunu biliyorum ama mümkün olduğunca süt sağmaya çocuklarınıza süt vermeye çalışın sanki her gün bugün bebeğinize kavuşacak gibi olumlu kalkın kendinizi yıpratmayın bebeğiniz size erken kavuşmak istemiş karnınızda değil bu dünyada büyüyecek artık sağlıcakla kavuşun inşallah Rabbim tez vakitte kavuştursun sizi inşallah 🌸