mucizemom8 Zeyyas çok güzel ya rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin🤲 banada dua edermisin üç bebeğimi kaybettim bende 8 yıllık hasretim var🥲
Zeyyas mucizemom8 rabbim sağlıkla hayır’lısıyla kolaylıkla tez vakitte nasip etsin inşallah canım benim Rabbimin hazinesi bol. Zamanı vardır asla olmuyor deme hiç sadece zamanı var daha de bazı kelimeler dua vaktine denk gelir aman diym🌹
Mucizeem__ Zeyyas Ayy maşallah 🧿 Pcos için bişey denediniz mi ekstra bu ay Herhangi bir kür yada rahim filmi vs
Zeyyas Mucizeem__ pcos bnde çok az var orta düzeydede değildi. Rahim filmini anestezili çekildim rahimde perde varmış onu aldılar ama pcos vardı bnde diyet spor yaptm sadece beslenmeye abur cubur asitli fazla kafeinli yapmamaya çalıştm
Zeyyas Nuriay ben Kendi adıma da hacamat yapılacaktm umreden gelince. Kist yok ama gebelik için yapıldığını duydum ama nasip işte
mucizemom8 Zeyyas amin canım çok teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bebeğini ♥️
Pembiskizim Zeyyas hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese de tez vakite gebelik nasip etsin 🌸 bu arada hayırlı yolculuklar bizlere de dua et sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım Rabbim bizleri de davet etsin oraları görmeyi Kabeyi muazzama yüz sürebilmeyi bizlere de nasip etsin ınsAllah bol bol duana talibiz 🌸🩷🙏
Zeyyas Pembiskizim amiin inşallah ederim tabiiki Allâh razı olsun çok sağolun çok teşekkür ederim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaALLAH 🤲🏻💗🥲🤲🏻😍
Hhh03 Zeyyas çok duygulandım okurken ne büyük mutluluk inşallah sağlıkla kucağna alırsın yavrunu biz evlat isteyenlerede bol bol dua et umrede🤲🏻🥹
Zeyyas Hhh03 ederim tabiiki canım benım allah razı olsun😍 rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah🤲❤
Suuu-- Peri_Omer Merhaba canım İdrar ve kan sonuclarim biraz kötü çıktı , geceden beri de sancılarım var Doktor gelicek ne diycek bilmiyorum iyice tedirgin olmaya başladım İnşallah Bı çaresi vardır , bebişim çok küçük daha 😑
tugcebaby1 Anca tüp bebekle çocuğun olur dedi doktor aylarca ağladım umreden döndüğüm gece test yaptım şuan 17 haftalığız kucağımza almakta nasip olsun umrede rüyamda görmüştüm hamile olduğumu🥹
Bsra145 Zeyyas ya çok sevindimm 💕 nolur orda benim içinde dua edin bende umreye gitmek istiyorum hemde çok 🥲 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah