Glsrnergl Kizlar devlette sezeryan olan var mi dikisleri kendiliginden dokulen mi sezeryaniniz nasil gecti
saglikciaanne Glsrnergl iki yıl önce oldum çok güzel çok ilgiliydiler bu sene tekrar olacağım nasip olursa yine devlette olacağım özele para dökmeye gerek yok doktordan memnun kaldıktan sonra
Buse113 Glsrnergl ben 2 sini devlette oldum doğumdan 4.5 saat sonda kalktım tüm hastaneyi gezdim öyle güzel geçti ne enfeksiyon ne dikişle ilgili sorun hiç yaşamadım ben 1 günde ayağa kalkarken özelde olan arkadaşlarım 10 gün yerinden kalkamadılar boşuna oraya para dökmeye gerek yok özelde 1 gün kalıyorsun devlette 2 gün
Alisde Glsrnergl gittiginiz doktora dikiş tekniğini sorabilirsiniz mesela ben haftaya devlette sezaryen olacağım doktoruma sordum kendinden eriyen ipli dikis yapacakmis yani dikis aldirmaya vs gitmeyeceyim sizde sorabilirsiniz
Girlmama Glsrnergl artık dikiş alma olayı çok yok diye biliyorum kendinden eriyen iple dikiş atılıyor benim arkadaşım devlette 2 sezeryan oldu iyi geçti onun sorun çıkan da oluyor tabi ama bu her hastanede geçerli önemli olan doktor seçimi 🤗
Alisde Buse113 vallahi arkadasim daha yeni 40 i cikti 1 geceye 30 bin tl para verdiler kızın idrar torbasını kesmis doktor 20 gun sondayla gezdi o yuzden onemli olan gerçek iyi bir doktor bulmak 🙏
Buse113 Alisde devletin doktoru uzun yıllardır işi bilen doktorlar benim şuan gittiğim doktorum 20 yıldır o hastanede ve içim çok Rahat önce doktoruma güvenmeliyiz sonra zaten içimiz rahat eder
Semra93 4 sene önce özelde sezeryan oldum.yapistirma yapmışlar dikişi falan yoktu.simdi yine sezeryan Olcam doktora sormadım ama yine yapıştırma olmak istiyorum dikiş derdin falan olmuyor.bant yapistiryolar dusuna falan giriyirsun