Hatice9944 Gmzle canım bazen testler hatalı bende ilk gebelikte yanlış göstermişti pozitif cıkmıstı birkac tane yap eger coklu paket internet felan aldıysan bazıları bozuk olabılıyor kan da kesin olur ama
Mor-kelebek @Gmzle miratech geçen ay bende de bozuk çıktı çizgi yamuk şekilde vardı kırmızıydı ama gebelik yoktu geçen ay başka marka yap bence
Mor-kelebek Mor-kelebek yamukta olsa umutlanmistm bence başka test dene yine elinde ondan varsa bile aynı marka hep bozuk olmaz heralde
Mor-kelebek Gmzle canım bunda da var ama biraz daha silik gibi ikisini aynı saatlerde mi yaptın testten ince su içmek bile etkiliyormus ondanda silik çıkabilir
Ftrhn Gmzle ya kimyasala dönmüş olabilir beta düşüşe geçmiştir. Ya da yalancı pozitiftir canım. Daha önce başıma çok kes geldi benzer olaylar. Allah gönlünğxe göre versin.
Akseec Bi arkadas yazmisti beta hcg uyurken salgilanirmis. Sabah ilk idrarla yap canim strese gerek yok hersey Allah’tan insallah vardir 😍🤲🏻
Mor-kelebek Gmzle bugün yaptığının resmi var mı? Bu arada benim test başka markayms canım o kadar çok yaptım ki karıştırdım hakkını helal et yanlış çıkan novatech mis
Gmzle Mor-kelebek yok canım çöpe attım zaten de tek çizgi hayali çizgi bile yok aynı testten bi daha deniycm