E-B Nazlican7 bir dr 17. Haftada yapacaktı. Perinatolog 18 den sonra yapalım dedi 19. Haftada yapıldı. Basit bir işlem sadece sonra 1-2 gün dinlenmen gerekiyor 🙏
Nazlican7 E-B şuan kaçıncı haftasınız biraz korkuyorum o işlemden ama 1 ay sonra mecbur yaptırıcam toxoplazmadan dolayı bi şey olmasından korkuyorum bebeğime
E-B Nazlican7 şuan 21 haftalığım. İçinizi ferah tutun. Bende çok korkuyordum toxoplasmadan. İnsanlar çok garip hep en kötüyü konuşuyor. Daha bebeğe geçen duymadım ben. İşlem basit içiniz rahat olsun allahın izniyle tertemiz çıkacak sonuçlarınız
Nazlican7 E-B inşallah güzel haberler alırız çok sağolun. Bi de antibiyotik doğuma kadar kullanıyorsunuz değil mi
E-B Nazlican7 evet onu da amniyosentez yapıyorlar ya o esnada eğer vücutta enfeksiyon varsa iğneyle girerken bulaşma riskine karşı devam ettiriyorlar
Nazlican7 E-B E-B amniyosentezin yan etkisi oluyor mu hiç. Çok korkuyorum bayramdan sonra yapılacak 4 haftam kaldı yaptırmama
E-B Nazlican7 500 de 1 düşük riski olduğu bilgisini veriyor dr. Ama korkulacak bir işlem değil 2-3 gün yat dinlen bol su iç sonrasında ağır işler yapma kolaylıkla atlatırsın inşallah🙏🙏