Edizhr Oyku3005 gerçekten elimde değil 🤭ama belirtiler bir geliyo bir gidiyo ben iyiyim diyo sanırım 🥹 cinsiyetiniz belli mi canım
Edizhr Fdle çiçeğim 8+3 olduk bulantılarım arada geliyor hiç belli olmuyor bak şimdi biraz önce yine yokladı çubuk kraker yiyorum yüreğini ferah tut inşallah Rabbim bize bağışlasin onları 🤲🏻🥹
Oyku3005 Edizhr evet 32 haftalık olduk erkek bir tane kızım var sağolsun onda 9 ay boyunca istifra ettim bayıldım ne ararsan vardı kızımda oğlumda okadar yaşamadım😀
Edizhr Oyku3005 2 kızım var elhamdülillah onlarda bütün kokulara karşı hassasiyet yeme içme sıfır mide bulantısı öğürme kusma yokta kilo verdim bunda maşallah ye iç bazen belli ediyor kendini o kadar
Edizhr Oyku3005 yaa bende erkek istiyorum Rabbimden hayırlısı ile inşallah nasip olursa bide o meyvanin tadına bakmak istiyorum 🥹🥹
Oyku3005 Edizhr bende bunda yediğimi hiç çıkarmadım kilo almayı beklerken sadece bebiş alıyor sanırım ben biraz zayıfım kilo istiyorum olmuyor sıkıntı nerde acaba😀
Edizhr Oyku3005 ayy kız boşver kiloyu deli misin alma valla 95 le hamile kaldım 97 oldum 🥺bakalm ne kadar alacağım
Oyku3005 Edizhr ben kuzımdan sonra zayıfladım 39 la hamile kaldım şimdi 46 kiloyum😀 doğunca kalsın istiyom😀
Oyku3005 Edizhr evet kızımda 42 ile kaldım 49 bıçakla doğurdum bi türlü 50 kiloyu göremedim bünyem kabul etmiyor kiloyu 😀 eşim diyor bu çocuktan sonra sen yok olacaksın😄