Octaviablakee Arkadaşlar merhaba. 28haftalık gebeyim. Göğüslerimde aşırı hassasiyet var kıyafetim sürtse bile çok acıyor uçları aşırı kuru ve hassas. Ne yapabilirim? İleride Bu şekilde emzirmek çok acı verici olmaz mı
newmommmyy2 Octaviablakee bendede 24.hafta gibi başlamıştı hem göğsümde kaşıntı hemde ucunda inanılmaz bir hassasiyet en ufak birşey değsin mahvoluyordum resmen meğerse çatlayacağı içinmiş ne sürdüysem fayda etmedi en sonunda çatladı rahat etti şimdi ne kaşıntı var ne hassasiyet belki sizinkide çatlayacağı için hassaslaşmıştır doğuma kadar sürmez diye düşünüyorum inşallah en olmadı doktora sorup göğüs ucu kremlerini şimdiden kullanmaya başlarsınız
Gizem1992 Octaviablakee ewet o yüzden şimdiden her duş sonrası göğüs kremini sürmeye başla cnm ben lansnoh aldm onu sürüyorum ama fazla masaj yapıp uyarma göğüslerini sadece uçlarına süreceksin
Marsilyasabunu Octaviablakee benim de hassas ama kurumam yok bence göğüs ucu kremine şimdiden başla lanshion markasının ki iyi herkes onu öneriyor benim sancı giriyor sızlıyor bazen bende 28 haftalığım bu arada