Altin23 Kızlar 5+4′de başladı bulantılarım sabah aç karnına kusuyorum mutlaka. Alnımdaki damarlar çatlıcak gibi oluyor. Gün içinde de her şeyden tiksinti yaşıyorum. Sadece peynirli tost yiyorum siz nasıl atlatıyorsunuz 😭
Mrsacar Altin23 geçmiş olsun canım benimde öyleydi peynir ekmek yiyodum bende yada tost dediğin gibi benşm bulantılarım uzun sürdü 5. Ayıma kadar 3 kilo verdim toplam şuan 6. Ayımdayım 1 ay geçti ve toparladım hatta kilo bile almışım 🫣😅 doktorunla görüş çok bulantın varsa ilaç verir belki onun harici yapıcsk bişey yok çünkü maalesef 😓
Nilozof Yakın arkadaşım da ilk trimesterı çok fazla bulantıyla geçirdi. Tuzlu leblebi çok iyi geliyor demişti. Bir de genel olarak tuzlu çubuk kraker duydum, sabah uyanınca birkaç tane yiyince bastırıyormuş
Altin23 Nilozof işe gittiğim için servise binmeden önce mutlaka kusuyorum yoksa serviste dayanamıyorum hiçbir yiyeceğin adını bile duymak istemiyorum 😢
Altin23 Mrsacar peynir ekmek de olmasa açız herhalde 🫣 benim şimdi sabah uyanınca afedersin yeşil su kusana kadar bulantım geçmiyor gğn içinde de bulantıdan çok tiksinti var. O yüzden buna ilaç yazmaz sanırım. İnşallah o kadar uzun sürmez ya iş yerinde de zor 😢
imcakir Altin23 benim bulantım kusturacak gibi değil ama boş bulantı tiksindiriyor 😂hiç bişey yiyesim gelmiyor değişik bir şey 😂 Bende birinden duydum sakızı denedim serviste yollarda ya da çok yoğun hissettiğim de gün içinde normal falım çiğniyorum
Mrsacar Altin23 benimde öyleydi ağzım ve dudak kenarlarım mide saframı kustupumdan dolayı yara oldu hatta midemden rahatsızlandım sürekli kasılma olduğundan dolayı az bir miktar kanama oldu midemde mide koruyucu yazdı bana onu içiyorum şuan diyorum ya ne olduğunu doktora danışmadan bilmemiz mümkün değil en iyisi sen doktoruna sor kuzu 😘
Elmasekeri1 Altin23 yok sabahları oluyordu öyle dünde birden fazla kusmadim ama sürekli bulantı ve çalıştığım için çok zorluyordu otobüsle gitmek felan her an kusacakmisim hissinde bulantiyla duramadim 1.5 ay felan kullandım prilam
Meltemanneolsun Bana ayran cok iyi geliyor canım. Bazen yine de çıkardığım oluyor ama genel anlamda bastırıyor çok iyi.
Altin23 Meltemanneolsun kefir tüketmeye çalışıyorum günlük 1 bardak onu bile zor içiyorum kusmuk gibi geliyor tadı
Zlfiyee Valla hiç bişey iyi gelmez ilaç dışında prilam alın oda uyku yapıor gün içinde , maalesef 4 ayım çok kötü geçti mide sorunsalı bitmiyordu
Altin23 Zlfiyee ay zaten uyku hali de var öğleden sonra 3 gibi acayip uyku çöküyor bir de işteyim uyumamak için zor tutuyorum kendimi 😭
MorKelebek54 Altin23 bir tarli kasigi turk kahvesi yiyip sgsiniza kimon damlatin (bana oylr kolay geldigi icin direk damlatiyodum siz isterseniz kasiga danlatan. Cok iyi geliyo☺️