Cgll12 Arkadaşlar 0-3 ay arası bebekler için gece yatarken ne gibi güvenlik önlemleri alıyorsunuz? Sadece bebek uyanınca mı kalkıyorsunuz, yoksa uyumadan takip mi ediyorsunuz? Bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var😊
SevalElmas Cgll12 ikizlerim için reflü yatağı aldım ani bebek ölümlerinin ilk nedeni uykuda kusma olduğu için park beşiğin içine reflü yatağını koydum öyle yatırıyorum hep
mervemurat16 Cgll12 bence ilk güvenlik önlemi gazını çıkarıp yan uyuymak olmalı tıkanma ihtimaline karşı benim bebeğim çok uyanan bir bebekti hala öyle o yüzden ben sesine hep uyanırdım
Mrvsmt2502 Cgll12 ekstra bir şeye gerek yok ki yatağında yastık örtü yatak korumalığı oyuncak dahil hiçbir şey bulundurmayın yeter. Emdikten sonra gazını çıkartıp yatırdıktan sonra kafasını yan çevirin kusma ihtimaline karşı. Devamlı başında bekleyemezsiniz sizinde dinlenmeniz lazım
Hayelllerhayatttlar Cgll12 ben zaten kırkı çıkana kadar iki saatte bir kalkıp emziriyordum sonrasında da yan yatırıp sırtını destekliyordum sonradan alışkanlık olmuş gerek sürekli 2-3 saate bir uyanınca da bebeğimin pozisyonunu değiştiriyorum kafa şekli için
aycinelizsmom Cgll12 besledikten sonra 10 dk bekleyip gazını çıkartıyorum sonra yatırıyorum, ek olarak reflü yatağı aldım kustuğunda deliklerinden içeri geçiyor. Bebek kamerası aldım bir de canım zaten uyuyamıyorum kameradan takip ediyorum sürekli
rosatue Cgll12 Reflü yatağı ilk aylar için olmazsa olmaz. Reflüsü olmayan bebeklere gereksiz diyenler gaflete düşüyor. İlk çocuğumda gözümü kapatabildiysem sebebi o yataktır.
Asilzedemom Cgll12 ben hiç uyuyamadım ilk iki ay sonrasutum tanzikli geliyordu bunun için silikonla emdi bide reflü yatağı aldık bir sol bir sags yatırdım kafasını hep daireler şeklinde ovaladim bide annemler memelerini ellemeyin dememe rağmen ovaladilar doğru değil diye düşünüyorum ama yaptılar
Blueeberryy Asilzedemom ablamda bebegin memelerinden sut geliyo arada sıkın dedi şok oldum sütü gorunce 😳 esimde dktr arkadasina sormuş masaj yapın sıkmayin demis oda
Cgll12 Asilzedemom evet doktor da bana ellemeyin dedi ama bazen destek aldığımız yakınlarımıza söz geçiremiyoruz
Asilzedemom Blueeberryy benim tanıdığım bebeğin memeleri sistide onuda sıktılar çocuk çok ağladı ama masaj yaparım o zaman bunada
Cgll12 Blueeberryy benim doktorum bu konuda kesinlikle dokunmayın zamanla geçecek dedi o yüzden hiç dokunmuyoruz
ASE6154 Blueeberryy bebeklerin göğüslerine dokunulmaz kız kendi kendine geçer o doktorlar sakın dokunmayın diyor.
Girlmama Cgll12 ben bunun için yataş juno aldım aslında hem düşme riski yok hemde ekusarsa boğazına kaçma riski yok reflü yataklarına bakabilirsin sende :)
Blueeberryy Cgll12 benim esim sıktıgimizi gorunce aramis sormus oda masaj yapin demis zaten surekli yapmiyorum banyodan sonra yapiyoruz ☺️