Salihaa16 Kızlar 29 haftalıgım cok sukur su an agrım vs yok ama burun tıkanıklıgı bogaz kurulugu bir turlu uyuyamıyorum deli gibi uykum var saaat 3ten beri. Ayaktayım su iciyorum burnuma viks sürüyorum yok uyuyamıyorum her gece boyle. Sabah olunca da hic enerjim olmuyor bir sey yapamıyorum butun gun uyukluyorum var mı benim gibş olan ne yapmam lazım artık uykusuzluk basıma vurdu iyice
nigarsnh Salihaa16 Ben 37 haftalik hamileyim ve kac haftadir geceleri uyuyamiyorum gunduzleri uyuyorum geceyi gunduze katdim mesela bu gecede uyumadim 9 da filan uyuyorum sabahlari sonrada 3 de filan uyaniyorum öylen 😂
Meltemanneolsun Salihaa16 benim de öyle canım 4.30 da uyandım hala uyuyamiyirum nefesim daraliyor 15+3 um sanki bebek ağzıma kadar gelmiş hissediyorum şişkinlik ayrı burun tikanikligi öksürük mide bulantısı ne yapılır bilmiyorum ben de ana sıkıldım günlerdir hatta neredeyse 1.5 haftadır böyle
Enesvezeynebinannesi Salihaa16 bugün tam 39 olduk.yaklaşık 1 aydır uyku düzeni bende de kalmadı.son günlerde daha da arttı.sonra gün içinde sersem sersem gez.gündüzde pek uyuyamıyorum…
hanims Salihaa16 aynı durumdaydım bende, hatta yatağımızın yönünü bile değiştirdik ben uyuyamıyorum böyle diye. sonra odaya bir hava nemlendirici aldık ve hayatımız kurtuldu. muadil bi markanın bişeyini alabilirsiniz.
Salihaa16 nigarsnh bie tane de kızım oldugu icin oyle sansım yok malesef 7 de dalmışım biraz simdi kalktım iste 😀 benim uyku bu kadar
nigarsnh Meltemanneolsun bende 37 haftada olsamda hic bir sıkıntim yok gayet rahatim arim filanda yok amma uyuyamiyorum cunki geceleri gunduze katdim kocam bir gunduzu uyuma akşami uyuyacaksin öylesine duzene sok uykunu diyor yalniz bende geceleri uyuyamadim icin mecbur gunduz durdum yerde uykuya kaliyorum geceleri yine uyuyamiyorum😂
Meltemanneolsun nigarsnh 😂 o da kötü de neyse zaten doğduğunda 2 saatte bir uyanacaksin ona alıştırma yapmış oluyorsun. Ama tabi gündüz de uyumayacaksin doğumdan. Sonra ay ne çok şey çekiyoruz anaların hakkı odenmezmis gercekten ya
nigarsnh Meltemanneolsun Evet ya gercekdende mesela ben hangi bezi alicam diye butun gun duşunuyom uykularma bile giriyor araba alirken bile insan bu kadar duşunmez 🤣
Asyaninannesi_ 3.30 da zor zar uyudum . Bacaklarımda huzursuz bacak sendromu var karga pokunu yemeden gözlerimi açtım 2 saatlik uykuyla gün geçiririm artık 😩
Meltemanneolsun nigarsnh onları ben de düşünüyorum şimdiden . Ay açıp lohusa takimlarina bakıyorum çok pahalı be bunlar da diye düşünüyorum 😊 doğumda ne giysem bebise ne giydirsem bezini şundan alayım kremi bundan mi alsam düşün düşün ki teee temmuz sonunda doğacak 😂
Ceyaysgl Ben de hamileyken nefes alamıyordum geceleri. Burnumu ne yapsam açamıyordum. Doktora söyleyince bana momentix sprey yazmıştı ve iki üç kullanımda açmıştı. Burnuma otrivin ve nazal yıkama da denemiştim o dönem ama bana mısın dememisti. Geçmiş olsun.
nigarsnh Meltemanneolsun Evet ben de ilk bebek olduğu icin tecrubem cok yok o yuzden herrr seyi oo kadar duşunuyorum ki karar verib aldikdan sonrada doğru secimi yapdim diye bir daha da aldikdan sonra gunlerce duşunuyorum 😂
Meltemanneolsun nigarsnh benim de ilk ama seninki artık kapıya gelmiş canım şurada bir iki haftaya gelir 😊 düşünmen normal güzel olsun iyi olsun istiyorsun
Girlmama Salihaa16 benimde aynı gece yatağa girince burnum tıkanıyor ve uykumdan uyanıyoruz bakıyorum boğazım kurumuş