Candan Kizlar dua edin 34 haftalik ikiz hamileyim suyum geldi ve rahim agzim acildi sabah dogum olacak inşaallah sağlıkla kucağıma alayım 🙏🙏🙏
minikmucizelerimm Candan Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤲 güzel haberlerini bekliyorum bende ikizlerime hamileyim sen güzel bir tecrübe olursun inşallah 🥰
Roseninmelekleri Candan rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin bende ikiz annesiyim 32+3 olduk bizde 2 hafta daha dayanırız inşallah 🙇♀️
kubratgce Allah yardımcın olsun bende Cuma sezaryen ile kavuşacağım ikizlerime dayanırlarsa tabi adet sancısı gibi sancılarım var
Hanus kubratgce Kaç haftalıksınız ? Ben 34 oldum ara ara benimde adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama geçiyor bir müddet sonra.. Perşembe doktoruma gidicem bakalım ne dicek nstye girerim sanırımm
Sonkayalar Candan hayırlısıyla kucagına al ınsallah saglıkla sıhhatle evınıze gıdın canım bende ıkız gebeyım 30+3 haftalık Rabbım yardımcımız olsun
kubratgce Hanus 36 haftalığız 33 te düzenli sancılar vardı hastanede yattım durdurdular ihmal etmeyin mutlaka arayım doktoru
Hanus kubratgce Benim düzenli değil , bi uğrayıp gidiyor🤷🏼♀️ Devlete gidiyorum randevm da perşembe canım
Teachermom06 Hayırlıca sağlıklıca kucağınıza alın inş bizde bir haftadır erteliyoruz Perşembe 36+1 de alacağım oğluşlarımı inş
Bet0142 Candan rabbım inşallah tez zamanda cıkarır kuvesten hastaneden evınıze ikizlerinizle donersınız ☺️ Nasıl gectı dogumunuz rabbım bızede nasıp etsın ınsallah