denizuhal bunun yaş ile alakası yok,41 yasındayım 40 yasında evlendim,16 sene bir bankada çalıstım,35 ülke gezdim,afrikasından perusuna kadar her yere tek basıma gezgin olarak gezdim,ülke şartlarında bir çocuk yapmak büyük sorumluluk maddi ve manevi..Dogurmak kutsal bi şey değil,dogurduguna bakabilmek önemli..Çocuguna yetebilmek her anlamda,sana iyiki beni dogurdun diyebilmeli aklı erdiğinde ..Kendimi tatmin etmek için anne olmayı hiç düşünmedim,şu an maddi ve manevi gücüm var caşısmıyorum,eşimin geliri yeterli,çalışmak gibi kısa zamanda düşüncemde yok,avrupaya tasındım,2 yıldır belçikada yaşıyorum,burada da evlendim..Düzgün bir adamla evlendigim ve her anlamda sağlık elverdigi sürece bakabilecek gücüm ve zamanım oldugu için cocuk istiyorum..Olursa da cokta güzel anne baba olur,hayırlı huzurlu ve mermahetli bir evlat yetiştirip dünyaya açılmasını sağlayabilirim..Ne yani 20 yasında işi gücü olmadan maddi anlamda hiç bir şekilde yeterliliği olmadan kendi daha istedigi şeylere ulasmayı beceremeyen bir kişinin dogurması normal de benim anormal mi..Hergün yüzüyorum,evde kendi yemegımı yapıyorum hergün bısıkletle heryere gidiyorum dil okuluna gidiyorum hala geziyorum fırsatım oldukça ,yani demem o ki bunun yaşı yok..Şartlar her anlamda uygun olmalı..20 de dogurup sonra cocugun kolej parasını ödeyemeyip her gece uylusuz zaman geçirmekten hasta olmaktansa hiç olmaması daha iyi..Bu da benim düşüncem,