busra05_ Kızlar ellerim çok çatladı soğuktan ve sudan, egzama gıbı oldu cildiye hekımı yazdı bunları kadın doğum doktoruna gosterdım kullan dedı bırazdan karıstırıp bu ıkı kremi ellerime sürecegım bi zararı olan faydasını gören oldu mu 25 haftalık hamileyim
seyma0661 busra05_ zararı yok zaten doktor da zararı olsa vermezdi. Hametan pişiğe vs de iyi olur pişik olunca kullanıyorum hatta bebeğime de kullanıcam
Mervecimmm busra05_ hametan bebeklere bile veriliyor pişik için. Fito kremi de benim elim yanmıştı geçenlerde cildiye doktoru vermişti. Hamilr olduğumu biliyordu zararı olsa vermezdi. Benim de ellerim berbat durumda. Sanki tarlada çalışmış gibiyim kanıyor hep ve acıyor
Sonnenfrau busra05_ gayet güzel zararsız iki krem ben göbeğime bile hematen sürüyorum 6 aydan sonra pişiklere bile hematen sürdüm çocuğuma çok güzel bir krem. ,
busra05_ seyma0661 kadın doğum doktorum biraz emin olamadı da kullanabılır mıyım dıye sorunca benımde içimde endişe olmustu
busra05_ Mervecimmm çok gecmıs olsun, benım ellerımde soğuktan sudan çatladı ve kanıyo dün sürdüm ikisini sanki iyi geldı bıraz yaraların üzeri kapanıyor gıbı