Eda42_ erikarpuz Ayy ne güzel çıkmış iki gün sonra tekrar kan ver sağlıklı artış olur inşallah yine 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Zeyyas erikarpuz inşallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende dün yaptım bgün kan verdm sayfamda testim var inşallah güzel ç sağlıklı bir hamilelik geçirirz
kumsal__ erikarpuz ya adına çok sevindim canım RABBİM kucağına almayida nasip etsin 🥰♥️ darısı ben gibi bekleyenlerin başına ♥️♥️
Busranur_mnts Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de bu ay klomen kullandım ptesi doktora gidicem bana da dua edin bu ay o çizgileri ben de göreyim de sağlıkla kucağıma alayım🤗🤗
Eda42_ erikarpuz Olmaz inşallah iyi düşün Rahime tutunmaya çalışıyor sen iyi düşün iyi olsun inşallah
izelaren erikarpuz 🙏🏻🌸🌸yaa tüylerim diken diken oldu şuan heyecanını içimde hissettim maşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bu kez herşey su gibi yolunda duru gitsin inşallah. Bende 2 kürtaj geçirdim 3 aydır deniyoruz olmuyor banada dua et lütfen🙏🏻
erikarpuz izelaren çoook geçmiş olsun inşallah senin haberine de böyle sevineceğiz canım🥹 naçizane tavsiyem hiç kendine dert etme sadece sağlıklı olmaya bak 2 kere olduysa 3 de olur 4 de olur inşallah sağlıkla kucaklarımızı doldurur 🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼
erikarpuz Talentedmom gerçekten yaşayana kadar inanmıyordum 2 kere planlı hemen oldu bu sefer çok bekledik gelmedi Allah beklemediğimiz anca nasip etti 🥹