Kahvesever12 Kızlar hiç krem felan kullanmamıştım zaten genetikte varsa oluyor. Bu zamana kadar hiç yoktu şimdi karnımın asagılarında çıkmaya başladı acıyor yanıyor sanki yara gibi sizin de böyle mi nemlendirici felan sürebilir miyim
Gamzecebecii Kahvesever12 genetik diye bende hiç birsey kullanmadım bazen Hindistan cevizi yağı sürüyordum çok kuru gibi hissedince 34. Haftadayım 31 den sonra altlardan çatlamaya başladım alt karın bölgesi rahim üstünden yanlarda ve normal göbek kısmında hiç birsey yok ama 🥹🥹
yasemin_yasin Kahvesever12 Cerave’nin vücut nemlendiricisini kullandım tüm süreç boyunca hiç çatlama kaşıntı yırtık vs oluşmadı tavsiye ederim. Bebek yağı vazelin falan sürmüştüm hiç etki etmiyordu kaşıntıya deneyerek ceraveyi keşfettim bi tek o iyi geldi
Kahvesever12 Elif7723 kaşıyacak gibi değil ki yara gibi acıyor zaten , umarım iyi gelir dokunamıyorum bile
Kahvesever12 Gamzecebecii ayyy benımde aynıı göbek kısmında hiç birsey yok alt karın bölgem, acıyor ama çatladıkca yara gibi acıyor sizinde öyle miii
Gamzecebecii Kahvesever12 yok ben fark etmemiştim bile sadece karnım çok fazla gerildiğini hissediyorum ben hatta uzanırken eşim alt karın bölgen çatlamaya başlamış dedi öyle fotoğraf çekip görmüştüm ama en başından beri karnım geriliyor sürekli çok gerildiği zaman Hindistan cevizi yağı birde elimi soğuk suyla yıkayıp karnıma sürüyorum çok rahatlatıyor ☺️☺️☺️
Kahvesever12 Gamzecebecii hahaha benimde eşim farketmişti aşağıda catlamıs dedi ben görmüyordum fotoğrafı çekti öyle inandım 😂 ilk gebeliğiniz mi
gezginanne_ Kahvesever12 benim karnım çok gergin çatlak yok gibi duruyor ama sanki doğumdan sonra ortaya çıkacakmış gibi.gerginlikten dolayı belli olmuyor gibi.sizin nasıl çatladı belirhin mi
Kahvesever12 gezginanne_ benim karnımın baya alt kısmında vajına üstünde çıktı alt göbek sanırım . Ben hatta hiç çatlağım yok dıyordum eşim farketti resmini çekti öyle gördüm 😂 çıkmaya da devam ediyor gerildikçe acıyor bide. Artık kocaman insan oldu iki kişilik nefes alıyoruz 🥹 bazılarında sırt bacak kalça vsde de çıkabiliyor doğumdan sonra net inceliyicem kendimi bende suan göremiyorum 😂