Mrvdm Semsi_nur canım hiç bir bilgim yok senide üzmek istemem ama galiba hamilelik olsaydı çıkardı çünkü bende 2. Bir evladım olsun çok istiyorum her test yaptığım da psikolojik olarak silik çizgi görüyorum ama sonuç hüsran benim en son 2 şubatta ilişki oldu 13. De kan verdim negatif çıktı tahlil sonucu hastaneden hastaneye değişiyor bi yere gidiyorsun sonuç 1.20 çıkıyor bi yere gidiyorsun 1.00 çıkıyor sonuca bakmak lazım negatif mi negatif ben akşam son bir erken gebelik testi yapıcam oda umudum şundan kaynaklı acaba 2 şubatta olan ilişki tuttu da geç döllenme mi olabilir diye ama çıkmazsa anlayacam ki pcostan dolayı adetim gecikti sen bende umudun varsa benim gibi adetinin gecikmesini bekle 1-2 gün geçsin
Semsi_nur Mrvdm dedin gibi yapacam adedime 3 gün kaldı dua bekliycem zaten biz doktor konturolünde ilerliyoruz nomalde bakalım
Yaprakunallar Kızlar benim bat 20 aksam test yapsam erken gebelik testi sizce net çıkarmı silikte olsa sürekli bunu düşünmekten işime konsantre olamıyorum çünkü
Mrvdm Yaprakunallar canım hiç belli olmuyo böyle işler cıkabiliyoda istiyorsan yap benden yapıcam bakalım 1 saat içinde
Mrvdm Semsi_nur ben elendim bacım en iyi erken gebelik testini de aldım negatif çıktı demekki adetim gecikti 😣
Semsi_nur Mrvdm eminim Bir gün senin de olacak benim de bu en güzel haberi de ben sana buradan söyleyeceğim sen de bana buradan söyleyeceksin ben de lekelenmem başladı yani adet olacağım
Mrvdm Semsi_nur inşallah bacım ben hala olmadım en son ilişki 2 şubatta olmuştu hala bir ümidim var ama ne adet belirtisi var ne de hamilelik yani sadece göğüsler dolgun akıntı devam ediyo bide yüzüm çok bozuldu haddinden fazla çok büyük sivilce var hiç böyle olmazdı
Cela Mrvdm hamilelik alameti gibi ya, bende de benzer durum var yani gecikme var , ama test negatif , ne olursa lütfen bildirin. Bat 18
Mrvdm Cela malesef bugün de yaptım negatif adetim gecikti yani başka olur yanı yok çünkü hamilelik belirtisi de yok herşeyden soğudum çok moralim bozuk iyi değilim
Semsi_nur Mrvdm öyel düsünme gerçekten doktora git olmadım de ilaç versin biye yapsın doktor takibinde ol
Mrvdm Semsi_nur ya bende pcos var hormon bozukluğu varya onları bahane edecekler yani hiç doktorla da ubrasmak istemiyorum ilk oglumda da 5 ay doktora gittim ama tedavi yada ilaç içmedim doktor yarın gelin kan ver değerlerine bakalım duruma göre çatlatma iğnesi kullanırız dedi ben tamam dedim çıktım kendi kendime amannn bırak Merve 5 aydır gittin bi çözüm bulamadın ne zaman olursa artık dedim meğersem hamileymişim tam saldığım anda hamile olduğumu öğrendim yani