Susamommysi Bebek haraketlerini hissediyor musunuz nasıl bir his oluyor kaçıncı haftadasınız ve ne kadar sıklıkta 19+ 4 teyim ve hergün hissediyorum genelde akşam daha çok hissediyorum
NuranAhmet Susamommysi ne zaman hissetmeye başladınız. Ben 17+4 deyim ikinci gebeliğim olmasına rağmen hiç bir kıpırtı hissetmiyorum
Parilti007 30dayız önceden gün içinde hissetmezdim uzanınca hissederdim, artık oturunca ayakta fark etmiyor ☺️
Susamommysi Parilti007 oyyy maşallah darısı banaaa 😍 karında ayak izi çıkıyor ya deriden 30 a gelince o oluyor mu acaba yoksa son haftalar da mı git gel hareketlerini de dışarıdan görebiliyor musunuz tekmelerini de
ceyda_bozkurt0 Bende 26+3 üm hareketlerinde bi azalma var bebişin 28 den sonra düzenli takip gerekiyormuş ama tek tük atıyor ilk gebeliğim bende hep atsın istiyorum sanırım 🥲😂
Susamommysi ceyda_bozkurt0 hiç bilmiyordum ben daha 19+4 üm doktora gittiğiniz de bir sorun yok diyorlarsa stres yapmayın hiç birde kalp sesi dinleme cihazları var onlardan alın isterseniz
Susamommysi NuranAhmet Benim ilk gebeliğim di 14 te ilk hissettim daha sonra 16 + dan sonra daha sık hissetmeye başladım 19+ 4 üm hergün hissediyorum bugün yürürken de hissettim sabahları ve akşamları özellikle akşam çok yoğun hissediyorum sır üstü ayaklarım uzanmış sırtım yaslanmış bir şekilde hissediyorum en net
Susamommysi NuranAhmet hareket etmesini istediğim de parmağımla hep dürtüyorum 😂 eşim diyor rahatsız etme çocuğu da ama cevap veriyor hep dürtün rahatsız edin parmaklarımla kapı çalarmış gibi yapıyorum karnıma
Parilti007 Susamommysi artık çıkıyor bariz gözle görülüyor , bazen ikisi de aynı anda atıyor elini ayağını şoka giriyorum😂 darısı da size olsun🌸