Obirtazeanneee Kızlar çok stresli gebelik geçirip doğum yapan arkadaşlar bebeğiniz nasıl huzursuz mu sağlık problemi var mı birde alışverişe ne zaman başladınız
mrvknl Obirtazeanneee benim hamileliğimde çok stresli sinirli geçti başından son anına kadar oğluma kavuşalı 20 gün oldu oğlumda inanılmaz bir sinir var hemen sinirleniyor ve gönlü olana kadar ağlıyo
Helink Obirtazeanneee ilk hamileliğim de babamı kaybettim kötü bir dönem geçirdim oğlum çabuk sinirlenen aşırı enerjik yerinde durmayan bir çocuk 🙏❤️ ama çok şükür sağlıklı bizden daha güçlüler
Busra2013 Obirtazeanneee kesinlikle etkiliyor kizimda stresliydim digdugundan beri stresli sinirli bi cocuk
Busra2013 Obirtazeanneee valla kizim bole die ikinci cocuk dusunmedim 7 haftalik hamileyim istemeden oldu bende suaan cok korkuyorum kizim hala ayni 3 yasinda bakalim bu bebektede stres yaparim kizimdan dolayi dusunemiyorum kendimi ikisini ayni anda😂
Obirtazeanneee Busra2013 Allah yardımcın olsun canım stres yapma desem de yaparsın insanız sonuçta rabbim hepimizin kalbine huzur versin inşallah