Ceydaaas1 ceyda_bozkurt0 bir kaç özel hastaneye sordum ve detaylı yapmadıklarını söylediler hatta doğum paketi alicaktim detaylı yoktu içinde olan özel hastanelerde de 6 -7 arası dediğin gibi devlette bulamazsam mecbur yaptiricam artık
Ceydaaas1 Kuzkay_fatmanur birkaç görüntüleme merkezi aradım yapmiyoruz dedi hatta anestezili rahim gilmi cekildigim özel bir yer vardı yok dediler
Gamze9435 Ceydaaas1 bende üniversite şehir hastanesi hepsine sordum ama yapmadilar gitim sonrasinda insallah yaparlar
Ceydaaas1 Gamze9435 canım üniversite hastanesi normlade yapmjyorlarmis ama riskli gebeliklerde yapuyorlarmks şehir hastanelerinde oluyormuş ondada gün bulmak zor herlade o yüzden detaylı için herkes özele gidiyor
Gamze9435 Ceydaaas1 riskli gebelik farklı detaylı farkli ben şehir hastanesine randevu aldim perinatoloji bölümüne detayli icin bakmadilar geri gonderdiler üniversite hastanesine aldim oda bakmadı yani Allah korusun çocukta düşük tehlikesi yada riskli bisi varsa ozman mudale ediyolar ama detayli icin sonrasinda özle aldim hemen hal oldu en azından icim rahatladı insallah siz bakilrsiniz
Kuzkay_fatmanur Selin3434 İstanbul Şişli mecidiyeköy de galen laboratuvar görüntüleme merkezi yapıyor şuan güncel fiyatı 3 bin en uygun yer burası diyebilirim hatta yarın bende gidicem detaylı ultrason için perinatoloji bölümü asla bakmıyor geri gönderiyor antental tarama polikinliginden randevu alın diyorlar ama asla yok 1 ay boyunca tüm devlet hastanelerine baktım olmayınca buraya gitmeye karar verdim diğer özellerde 5 den başlıyor en uygun
Ceydaaas1 Gamze9435 ben gebe polk takipliydim bugün 3 lu tarama randevum vardı perinatolojide gittiğimde miyomum olduğu için detayliyi kendilerinin yapcaklarini diğer normal gebelik olanları şehir hastanesi veya özele yonlendirdiklerini soylediler riskli gebelerin herşeyimi perinatolojide yapyorabiliyormuşssunnuz Allah size böyle birşey vermesin benimde böyle bir durumum olmasaydı keskede para verip özelde yaptirirdim
Deryyyaa Dün 11.haftada kontrole gittim özel hastaneye gidiyorum bu arada haftaya ikili test için randevu aldım o arada doktor detaylı içinde randevu aldırdı bana 6 mayısta detaylı için randevu aldım erken mi oldu bilmiyorm ama doktor öyle istetti
Selin3434 Kuzkay_fatmanur uskudar da da hospital turk hastanesi var o da 3 bin istiyor bilginiz olsun neresi yakınsa
Gamze9435 Ceydaaas1 benimde ilk gebeligimde 3 tane miyom vardi cok şükür dogimda hepsi giti icinizi ferah tutun