Busra333 Arkadaşlar ikinci doğumum ama tamamen unutmuşum artık yan yatmak istiyorum ama korkuyorum ağrılarımdan dolayı ne zamanyan yatılıyor
Nesozg Busra333 4 5 gün sonra yavaştan döndüm diye hatırlıyorum sanki, ama korseli yatıyordum gece yoksa karnımın boşluğu rahatsız ediyordu( toparlıcak kadar ayarlıyordum sıkmıyordum )
Baharoloji Busra333 size bağlı aslında döndüğünüzde rahatsızlık vermiyorsa yatabilirsiniz benim 1-2 haftayı bulmuştu bir daha düşünmüyorum :)
Esmeh Busra333 ben sezaryen olduğum günün gecesi yan tarafıma yattım çok rahattı ama ondan sonraki günler asla yatamıyordum
Busra333 PapatiA nasıl ya hiç acımadı mı ben yan dönerken bile yani dönerken derken kalkmaya çalışıp dönerken bile çok acıyor
Busra333 Nesozg hmmmm anladım bugün benim de beşinci günüm cesaret edemedim yatamadım ama kıpırdamadı için çok bel ağrısı başladı sürekli dümdüz
PapatiA Busra333 acıdı acımaz olur mu ama tabi o pozisyonu alana kadar zorlandım alınca rahatladım ben düz hiç yatamadım denedim yapamadım yani amannn ılk 3 gün kabus gibiydi hele hastanede ki ilk gece
Snmtlga37 Günden itibaren korse taktım her işi yaptım şükürler olsun 5.5 sene geçti üstünden yeniden yaşayacağım nasipse 🙂 korse çok rahat ettiriyor ysn yatmaya vs
Busra333 Snmtlga37 tamam ben korsemi giyeyim bir bakayım şimdi deneyeceğim inşallah ama korse çok sıkı X touch beden almama rağmen
Nesozg Busra333 kendini kasmadan yavaştan deneyebilirsin artık acı olmazda fazla rahatsızlık hissi olur, baktın acıyor geri dönersin. Gece 1 kaç saatte olsa konforlu uyu ki iyi ol
Busra333 Zakine evet boşluk hissi oluyor bir de acıyor bir deneyeyim bakalım doktorda korse başlar uyudu zaten bugün çünkü beşinci günüm
Busra333 Baharoloji İşte ben de o yüzden korkuyorum benim de biraz ağrılı şu an yan dönmek zorluyor beni ama hiç yatarken dönmeyi denemedim bile
Busra333 Nesozg evet bel ağrısı duymak istiyorum normalde belim ağrımıyor ama gece o şekilde yattığım için hiç kıpırdamadan çok bel ağrısıyla uyanıyorum
ASE6154 Busra333 ben hastanede yan yatmıştım 2. Doğumumda sırt üstü yatınca daha çok ağrım olmuştu çünkü
Busra333 Feyzoss 12 günde çok ya diyeceğim ama benim de şu anlık çok ağrım var şu anda işte nasıl olacak bilmiyorum çünkü böyle de belim ağrıyor hep